Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ACCESS BARS AMI MEGVÁLTOZTATJA ÉLETED, AMI CSODÁLATOS A GYEREKEKNEK, KISMAMÁKNAK ÉS MINDENKI MÁSNAK

fb_access_elotteutana.jpg

VAN EGY MÓDSZER AMI NEM CSODA, DE CSODÁS HATÁSA VAN MINDENKIRE. ARRA IS AKI KAPJA, ÉS ARRA IS, AKI ADJA.

AZ ACCESS KEZELÉSEK KÖZÜL AZ EGYIK KEDVENCEM A BARS. AZ ÁLTALAM ELÉRHETŐ TESTEKEZELÉSEK MINDEGYIKÉT SZERETEM, DE A BARS AZ NÁLAM FAVORIT.

HOGY MIÉRT??

 •  Mert nincs korhoz kötve
 • Hatékonyságára orvosi visszajelzések vannak
 • Gyerekekre, felnőttekre, kismamákra , és állatokra is fantasztikus hatása van 0-99 éves korig

 

Az Access Bars egy gyengéd kézrátétes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 erengiasávból áll, melyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a barok bizonyos "bar pontokat" kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. A kezelés alatt ezeket a pontokat érintjük, hogy feloldjuk, semlegesítsük a gondolatok, energetikus töltését, melyek korlátozhatnak téged az adott életterületeden.

Minden nézőpontodat, amit elraktároztál bármely térben, időben, dimenzióban, azokat oldja fel, törli ki, szinte olyan, mintha letörölnénk mindent a számítógépedről, és újraindítanánk új lehetőségeket adva ezzel neked.

Ma az access barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák, potens és pragmatikus eszközként családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások által.

Az access bars emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit. Jobb egészségi állapotról, könnyebb alvásról, súlycsökkenésről, jobb szexről és kapcsolatokról, pániktól való megszabadulásról, kevesebb stresszről és még rengeteg változásról számoltak be. 

Agykutatók vizsgálták, tanulmányozták a módszert, amiről egy rövid előadás részletet is találhatsz a linkre kattintva Youtube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=TRffB1rmjjg&feature=share&fbclid=IwAR1WlxZPSAVOelW--wUQaP-sN64VHWzyRZFp0YuueEAVEFKL2weugzbjjRI

 

Képzeld el, hogy ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattani a hangot a fejedben, hogy nem vagy jó, nem tudod elérni ezt, vagy azt. sőt, amire vágysz azt sem. Minden korlátot a fejedben hozol létre a gondolataiddal, ötleteiddel, hiedelmeiddel, amiknek 99,9%-a ráadásul nem is a tiéd, csak átvetted másoktól. A bars kezelés ezeket a hiedelmeket, blokkokat, nézőpontokat tisztítja a fejedből. A kezelések után felszabadultabb leszel, ellazulsz, és az a beszűkült tér, ami körbe vesz amikor aggódsz, pánikolsz vagy bármi más nyomaszt, az el kezd felszabadulni, kinyílni. Térhez jutsz magad körül.

fb_img_1592764482465.jpg

 

A kezelések változók lehetnek, nincs két egyforma, mindenkire egyénileg hat. Van aki alszik közben. Ennek a szuper kezelésnek az a legnagyobb előnye, hogy legrosszabb esetben alszol egy jót, legjobb esetben pedig megváltozik az életed. Eddig bárki járt nálam, kivétel nélkül segített a problémáin, változásokat hozott létre az életében.

Aki még nem találkozott az Access Bark kifejezéssel, joggal kérdezheti, hogy mi a fene ez?

 

fb_img_1592764498186.jpg

A bars nem testi gyógyítás, a szó hagyományos értelmében, nem is bioenergia adás, még akkor sem, ha energiák mozognak, nem is fejmasszázs, még akkor sem, ha pontokat érintünk a fejen, és nem is akupresszúrás kezelés. Az igaz, hogy masszázs ágyon fekszel, és a fejedet érintem, minden ponttal egy életterületedre koncentrálva. A bars egy csodálatos dolog.

Megtanít a befogadásra, segít megszabadulni a korlátaidtól. 

access-blokk-oldas-.jpg

A fejen található bar pontok érintésével az agyadban elektromos kisülések formájában tárolt elkülönülések szétoszlanak. Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendeszereket, fix nézőpontokat. A viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Minden kezelés ahhoz járul hozzá, hogy az életed jobb és jobb lehessen, hogy meg tudjanak változni körülötted a dolgok. 

Gyerekek részére hihetetlenül hasznos. Segít nekik pánikban, szorongásban, beilleszkedési nehézségekben, tanulási zavarokban, magatartászavarokban, ADHD és különböző "betegségek" könnyítésében, hiperaktivitásban és még nagyon sok mindenben.

Sok gyerek a bars kezelés után nyitottabbá, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik, jobban teljesít sportban, iskolában és mindenben IS. Jobban alszanak, barátkozóbbak, jobban kijönnek a társaikkal, nyugodtabbak.

fb_gyerekekbars.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fb_imggyerek.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fb_img_gyerek.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIRE JÓ A BARS (teljesség igénye nélkül)

 • szorongás
 • pánik
 • alvásszavar
 • feszültség
 • hiperaktivitás
 • magatartászavar
 • fogyás
 • egészség
 • túlérzékenység
 • kilátástalanság
 • minden olyan negatív gondolat tisztítására, amivel korlátozod magad, az életedet
 • nézőpontjaid tisztításásra
 • kismamáknál az áldott állapot megkönnyítésére, ami ráadásul a babára is kedvező hatással van
 • félelmek kidolgozására

Kipróbálnád?

kiváncsi lettél a bars kezelésre, hogy nálad mennyi minden tudna megváltozni egy kezelés után? 

Access Bars bemutató videó linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=IZTnK5lMo7U

 

Ha kiváncsi vagy, ha személyesen kipróbálnád a bars kezelést, szeretettel várlak. A weboldalon a kapcsolatok menüpontban találsz elérhetőségeket.

Ha kiváncsi vagy az access testkezeléseire, az általam elérhető további kezelésekre is, azokról a szolgáltatások menüpontban olvashatsz.

fb_img_1592764492042.jpg

Veres Edit

 
 

 Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 98521
30 nap: 3711
24 óra: 112