Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikèrt segítő vagyok

img_20210330_191556.jpg

Veres Edit vagyok Life Coach, Access Cousciousness testkezelő, Energetikai gyógyító, Örömmentor, Tisztán érző, Életút elemző, Életvezetési tanácsadó, Angyal kommunikátor amihez tarot kártyákat és egyéb kártyákat is igénybe veszek.

 

Két lány gyermekem van. Vácon születtem és ott is élek. Gyermekkorom óta érzem, hogy fontosak nekem az emberek, és észrevettem, hogy figyelem az érzéseiket. Akkor még nem tudtam, hogy ez a tisztán érző képességem miatt van. 

 

Gyerekkorom tele volt nehézségekkel, fájdalmakkal, tragédiákkal, amiket borzalomnak, fájdalmasnak éltem meg. Úgy éreztem kirekesztett vagyok. A szégyen, a keserűség és a bánat volt a jellemző a mindennapjaimban. Ismerem azokat az érzéseket amikkel hozzám fordulnak az emberek.

 

Mindig is kerestem a válaszokat a miértekre, a hogyanokra, és azt éreztem, kell, hogy legyen még valami plussz. 

 

Pszichológus szerettem volna lenni, hogy minél több embernek segíthessek, hogy megismerhessem az emberi lélek rejtelmeit. Sajnos családi hátterem, a körülményeim miatt nem volt lehetséges azzá válnom. 

 

Azt vettem észre, hogy egyre többen keresnek meg, fordulnak hozzám, kérik a segítségem. Feltűnt, hogy nem volt olyan életterület amit ne éltem volna át. A hozott képességeim, előző életbeli tapasztalataim, szépen lassan kezdtek megjelenni. Angyali üzeneteket kezdtem el közvetíteni, lehozni és eljuttatni minél több emberhez, különböző platformokon. 

 

A cigánykártyához különös kötődésem van, ami 12 évesen nyilvánult meg először. A mai napig azt a kártyát használom, amit akkor vettem. A cigány kártya csak a kezdet volt. Ez hozta magával a tarot-t és a különböző segítő, iránymutató kártyákat. Szándékosan nem használom a jóskártya kifejezést, mert nem szeretem. Nem jósolok. Irányt mutatok, blokkot oldok, teret tisztítok a kártyák segítségével.

 

Az égi üzenetek, kártyák után megjelent a gyógyítás is az életemben, amit egyénileg kifejlesztett módszerrel, – mindig hozzá tanulva különböző technikákat – tökéletesítettem, egyedivé tettem, ügyelve arra, hogy megőrizzem a sok technika között önmagamat és azt a hozott tudást, gyógyítást ami az enyém.

 

Fontos itt megjegyezni, hogy ezek a gyógyítások soha nem helyettesítik vagy válthatják ki az orvosi kezeléseket. Kiegészíthetik egymást. Mindig arra törekedtem, hogy minél többet tudjak nyújtani, több mindennel tudjak segíteni.

 

Így találkoztam a Theta Healinggel, az Access Consciousness testkezeléseivel, amiből már 12 kezelésnek a testkezlője vagyok. Tanultam számmisztikát, angyal fehér mágiát is. Mivel nem mindenki nyitott az okkult tudományokra, így lettem Life Coach, hogy azoknak az embereknek is segíthessek, akiktől a spiritualitás távol áll.

 

Minden nehézség és tragédia ellenére sosem veszítettem el a nevetés és az öröm csodás áldását, a humoromat, azt a képességet, amit áldásnak élek meg. Az örömöt integrálom be a fájdalomba, és ezt is adom tovább. Megmutatom az embereknek, hogyan lehet minden a nehézség ellenére is örömmel és könnyedén létezni.

 

Mi az amiben segíteni tudok?

Felállni bármilyen nehézségből

Meglátni az élet napos oldalát

Energetikai gyógyítás/tisztítás

Tarot -, Cigány- és különböző kártyák segítségével iránymutatás

Segítek abban, hogy mindenki kihozza magából a legjobbat és a saját tudásával menjen tovább, merje vállalni önmagát

Önfejlesztés egyedi technikákkal

Angyali útmutatás

Mikor tudok segíteni?

Amikor úgy döntesz, hogy a szenvedés helyett mást választasz

Amikor hajlandó is vagy tenni magadért

Mivel tudok segíteni?

Life Coaching

Access Cousciousness testkezelések

Tarot kártya, Cigánykártya, Angyal kártyákkal való elemzés, útmutatás

Számmisztika

Egyedileg kidolgozott energetikai testkezelések (ami nem váltja ki az orvosi kezeléseket)

Angyal kommunikáció

Ha úgy érzed, hogy segíthetek, fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

 

Elérhetőségek:

web: www.testedlelked.hu

 

email: kebado@gmail.com

 

telefon: 06304807131

 

Facebook: https://www.facebook.com/edit.v.kovacsne

 

Instagram: editverescoaching https://www.instagram.com/editverescoaching/?hl=hu

 

YouTube: Veres Edit Life Coaching, Életvezetés

 

https://www.youtube.com/channel/UCvw7kATt7jHygeBzVview_as=Subscriber

 

Veres Edit

Life Coach, Tisztánèrző, Èletút elemző, Èletvezetèsi tanácsadó, Örömmentor

 

 

 
 

 Utolsó kép


Facebook

Archívum

Naptár
<< November / 2021 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 102619
30 nap: 2602
24 óra: 92