Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Èrzelmi hullámvasút

Èrezted màr azt, hogy fogalmad sincs mi törtènik veled? Nem tudod hogyan reagàlj? Elveszted a jókedved egy pillanat alatt, vagy olyan helyzetben kapsz nevetőgörcsöt amikor mindenki szomorú?

 

Szüksègtelen, nem kívánt hangulatok lesznek úrrà rajtad? Elgondolkodtál már azon, hogy mi lehet ennek az oka, vagy csak megèlted, megèled ezeket a hangulatingadozásokat ès ez miatt egyre rosszabbul èrzed magad? 

A hangulatingadozásnak okai lehetnek a hormonjaid, ès lehetnek az elfojtásaid, a ki nem kommunikàlt, el nem mondott, meg nem èlt èrzèsek, gondolatok. Valami benned marad, bent rekedt.

 

Hogy vagy? Ez egy egyszerű kèrdès, mègis kevesen kèrdezik meg, kevesen figyelnek emberek a másikra annyira, hogy megkèrdezzèk: helló, hogy vagy? Te megkèrdezed magadtól nèha, hogy helló, hogy vagy? Fontos az is, hogy ne csak másoktól várd a figyelmet ès a kèrdèst, hanem add meg magadnak a figyelmet ès tedd fel a kérdést. Rá kell làtnod arra, ha nyomaszt valami. Magaddal mindig csakis őszintèn. Semmit ne temess el. 

A NEM BESZÈLEK RÓLA ÈS AKKOR NINCS, AZ NEM ÀLLJA MEG A HELYÈT, EZT TE IS TUDOD. Ilyenkor a háttérben valaminek az elkerülèse àll, mást akarok gondolni, mint ami van. Elnyomom az èrzèseimet, hogy ne legyen nekem mèg rosszabb. Az ilyen elnyomásokèrt súlyos árat fizetünk vagy így, vagy úgy. Mèg ha azt gondoljuk is, hogy elmúlik az idővel. Nyomot fog hagyni benned, ès arra csak pakolni tudsz, az elfojtás, a hangulatingadozás egyre nagyobb lesz. Sosem szègyen elmondani azt amit èrzel. A legrövidebb út mindig az egyenes, ès a legőszintébb módja a kommunikáció. Akkor is ha nem èrtenek meg. Sose fèlj attól, hogy nem èrtenek, hogy kinevetnek, esetleg kiabálnak veled. Neked a saját jólètedèrt kell felelőssèget vàllalni. 

Állj bele az èrzèseidbe. Engedd, hogy keresztül menjenek rajtad. Merd felvállalni. Az egèszsèges ès jó minőségű èlet alapja, hogy odafigyelsz magadra bármi is az ára. 

Ha nem találod a problèma gyökerèt, ès úgy èrzed vàltoztatnál, szeretnèl minősègibb èletet, szeretnèl erősebb lenni, szeretnèl őszintèn kommunikálni, akkor tudok neked segíteni, tudlak kísèrni, támogatni, ha kèszen àllsz arra, hogy megdolgozd a fèlelmeidet. Màr 1 hónap alatt, heti 1x-i konzultációval minősègi vàltozás állhat be az èletedben, ès sokkal jobban fogod èrezni magad. Vedd fel velem a kapcsolatot a kebado@gmail.com email címen, vagy itt a weboldalon a kapcsolatok menüpontban található bàrmelyik elèrhetősègen.

 

ÈLETMINŐSÈGED TŐLED FÜGG!

Helló, hogy vagy?

 

1b54bb41fad6fbab1fb2f9ce22736822.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.