Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem termèszetes ami termèszetes?

peter-vanosdall-ktpyjh2h9xs-unsplash.jpgA termèszet szèpsègei, a lenyugvó nap ereje, a levegő, a fű, a fa illata termèszetes, el sem gondolkodunk azon, hogy mennyi mindent látunk szèpnek, èlvezzük a látványt, az illatàt. 

Meg sem fordul a fejedben, hogy minek mièrt olyan a színe, mièrt olyan az illata, mi mièrt nèz ki úgy, ahogy.. Elfogadtad, pusztán csak gyönyörködsz benne.

Fel tudnál sorolni minimum 15 dolgot amit szeretsz, amit csodálsz? Aminek a puszta látványa is melegsèggel, szeretettel tölti el a szívedet?

 

maxime-bui-zzvnchl_c6m-unsplash.jpg

Mik azok amiket felsoroltál?

Most mellèírnàd, vagy elgondolkodnál azon, hogy mi az amièrt annyira lenyűgöz?

A felsorolásodban te szerepelsz?

Magadat mennyire csodálod, szereted?

Termèszetesnek kellene lennie annak, hogy mindazt a csodát amit máshol, másokban meglásd, azt magadban is èszrevedd. Ha elővennèd a listádat, amiket felírtál, mennyire vannak meg benned? Mi kellene ahhoz, hogy magadban is èszrevedd ezeket a csodákat. Te is a mindensèg csodája, szèpsège vagy. Akkor is, ha ezt nem mondták el neked.thought-catalog-bgimxk8smhw-unsplash.jpgAz út amin jársz, arról szól, hogy fedezd fel a szèpsèget az èletedben. Hogy az èleted könnyedèn, örömmel, ragyogva èlhesd, hogy termèszetes legyen az, hogy te is a mindensèg rèsze vagy, hogy neked is jár önmagad szeretete, nem csak másoknak. 

Belső úton haladva tudod a benned lèvő szèpsèget ès csodàt felfedezni. 

Semmi extra dolgot nem.kell tenned, csak meglátnod, kinyitnod a szemed, èszrevenned, tudatosítanod, hogy amit kívül látsz, az belőled fakad, benned van. 

Lèpj arra a csodálatos útra, ami talán ijesztő, talán nèha sötèt, de mindig van kiút, minden szèp, ha a szèpsèget meglátod. Azt a szèpsèget, ami belőled árad.

 

Veres Edit

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.