Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VÁLLALKOZÓ? VEZETŐ BEOSZTÁSBAN VAN? TENNE VALAMIT, HOGY A MUNKATÁRSAI JOBBAN ÉREZZÉK MAGUKAT?

en2020.jpg COACH - MENTOR

Vállalkozó vagy? Egy cégnél vezető beosztásban dolgozol?

Tennél azért, hogy jobb legyen körülötted a munkahelyi légkör?

article preview

en2020.jpgCOACHKÉNT - MENTORKÉNT FONTOSNAK TARTOM, HOGY FIGYELJEK AZOKRA, AKIK HOZZÁM FORUDLNAK, HOGY SEGÍTSEK ABBAN, HOGY FELFEDEZZÉK MINDAZT AMIT TUDNAK.

COACHKÉNT AZT IS FONTOSNAK TARTOM,

HOGY VÁLLALKOZÓKÉNT, MUNKAADÓKÉNT IS FIGYELJEN  A MUNKATÁRSAIRA

 

KEDVES HÖLGYEM / URAM!

  • MENNYIRE TARTJA FONTOSNAK KÖRNYEZETE, ÖNMAGA, MUNKATÁRSAI JÓ KÖZÉRZETÉT, KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGÁT, JÓLÉTÉT?
  • MENNYIRE FIGYEL ÖNMAGÁRA, KÖRNYEZETÉRE, MUNKATÁRSAIRA?
  • FONTOSNAK TARTJA, HOGY JÓ, HARMONIKUS, TÁPLÁLÓ KAPCSOLATOT ALAKÍTSON KI MÁSOKKAL, VAGY A MUNKATÁRSAIVAL, ALKALMAZOTTAI EGYMÁSSAL?
  • SZERETNE EGY ÜTŐKÉPES CSAPATOT?
  • SZERETNE JÓ HANGULATOT A CSAPATÁBAN, A KOLLÉGÁI KÖZÖTT?

 

LIFE COACHKÉNT, ÉLETMÓD TANÁCSADÓKÉNT, MENTORKÉNT fontosnak tartom, és hiszem, hogy a belső harmónia, a kiegyensúlyozottság elengedhetetlen ahhoz, hogy az élet bármely területein jól teljesítsünk.

 

Egy önmagával harmóniában élő ember, mindendent elérhet amit szeretne, munkájában és magánéletében is kiegyensúlyozott, elégedett. Jó kolléga, kitűnő társ.

 

Munkámmal abban segítek az embereknek, hogy megtalálják a motivációjukat, hogy megoldást találjanak a problémáikra, hogy tudják azt, amit tudnak, hogy szemléletet váltsanak, hogy öröm legyen nekik a munka, a magánélet. Mentorálom őket, utat mutatok nekik abban, hogy saját magukból a legjobbat hozzák ki, hogy megoldásfókuszúvá váljanak, hogy egy adott élethelyzetben ahol probléma mutatkozik, ráleljenek a megoldásra.

 

Life Coaching:  a privát, magánejllegű problémák megoldásában lehet segítség. Például: önbizalom, önértékelés, önítélet, párkapcsolat, munkahelyi problémák, kapcsolati problémák, konfliktus kezelés, életmódváltás, szülő - gyermek viszony helyreállítása, remény vesztettség és még eseti, egyéni problémákra, akadályok leküzdésére.

Nem gyógyítás ès nem kèpzès. A life coaching megerősít abban amit tudunk, ami bennünk van. Semmi új informàciót nem tanít. Önmagunk erejèt fedezzük fel àltala.

 

veres-edit.png

Ha úgy érzi, hogy valamelyik munkatársának, vagy esetleg több munkatársának segíthetne egy coaching, szemléletmódváltás, esetleg csapatépítést tervez, amibe bevonna egy életvezetési tanácsadót, vagy ha nincs önöknél coach, de szeretné hogy legyen, vagy esetleg még eddig nem is gondolkodott el ezen, vagy szeretne a kollégáinak lehetőséget nyújtani a problémájuk megoldásához, ajándékba, jutalomként felajánlana nekik egy óra coachingot, abban az esetben keressene bizalommal.

 

A kapcsolatok menüpontban található több eléhetőség is.

Veres Edit

coach - mentor

kitartas--1-.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Utolsó képFacebook

Archívum

Naptár
<< Január / 2022 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 106805
30 nap: 2863
24 óra: 137