Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VÁLLALKOZÓKÉNT, CÉGVEZETŐKÉNT MIT TEHET A HATÉKONYSÁG NÖVEKEDÉSÉRT?

en2020.jpgCOACHKÉNT - MENTORKÉNT FONTOSNAK TARTOM, HOGY FIGYELJEK AZOKRA, AKIK HOZZÁM FORUDLNAK, HOGY SEGÍTSEK ABBAN, HOGY FELFEDEZZÉK MINDAZT AMIT TUDNAK.

 AZT IS FONTOSNAK TARTOM,

HOGY VÁLLALKOZÓKÉNT, MUNKAADÓKÉNT IS FIGYELJEN  A MUNKATÁRSAIRA

 

KEDVES HÖLGYEM / URAM!

 • MENNYIRE TARTJA FONTOSNAK KÖRNYEZETE, ÖNMAGA, MUNKATÁRSAI JÓ KÖZÉRZETÉT, KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGÁT, JÓLÉTÉT?
 • MENNYIRE FIGYEL ÖNMAGÁRA, KÖRNYEZETÉRE, MUNKATÁRSAIRA?
 • FONTOSNAK TARTJA, HOGY JÓ, HARMONIKUS, TÁPLÁLÓ KAPCSOLATOT ALAKÍTSON KI MÁSOKKAL, VAGY A MUNKATÁRSAIVAL, ALKALMAZOTTAI EGYMÁSSAL?
 • SZERETNE EGY ÜTŐKÉPES CSAPATOT?
 • SZERETNE JÓ HANGULATOT A CSAPATÁBAN, A KOLLÉGÁI KÖZÖTT?
 • SZERETNE, EGY HATÉKONY, DINAMIKUSAN NÖVEKEDŐ CÉGET/ VÁLLALKOZÁST?

 TANÁCSADÓKÉNT, MENTORKÉNT fontosnak tartom, és hiszem, hogy a belső harmónia, a kiegyensúlyozottság elengedhetetlen ahhoz, hogy az élet bármely területein jól teljesítsünk. A hatékonyságot, a teljesítő képességet növeli az, ha a vezető, és a beosztott is elégedett jelenlegi életével, helyzetével, minél stressz mentesebb környezetben tudnak tevékenykedni, működni, annál nagyobb a termelés, a jövedelem.

 

Egy önmagával harmóniában élő ember, mindendent elérhet amit szeretne, munkájában és magánéletében is kiegyensúlyozott, elégedett. Jó kolléga, kitűnő társ.

 

Munkámmal abban tudok segíteni, hogy a stressz, a fizikai nehézségek ne befolyásolják a munkahelyi légkört, a termelést, a hatékonyságot. 

 

Nézőpontommal, segítségemmel  a privát, magánejllegű problémák megoldásában nyújtok segítséget. Például: önbizalom, önértékelés, önítélet, párkapcsolat, munkahelyi problémák, kapcsolati problémák, konfliktus kezelés, életmódváltás, szülő - gyermek viszony helyreállítása, reményvesztettség és még eseti, egyéni problémákra, akadályok leküzdésére.

Holisztikus szemléletmóddal sok minden megoldható. Kedves vállalkozó/ cégvezető, tudta, hogy a sok stressztől felpuffadhat a gyomra, felmehet a vérnyomása? Hogy a szívverése, a folytogató légszomj, vagy bármilyen fizikai megnyilvánulás kiváltó oka lehet az is, hogy nem tudja lecsendesíteni az elméjét, hogy nem lát rá a valódi problémára, ami befolyásolja a hatékonyságot? Tudta, hogy ha folyton feszült, az kihat a kollégáira, a kollégái hangulatára, ami miatt nem teljesítenek motiváltan, ami miatt visszaeshet a termelés, a forgalom?

 

 

veres-edit.png

Ha úgy érzi, hogy

 • valamelyik munkatársának, vagy esetleg több munkatársának segíthetne egy óra mentorálás, személyes konzultáció, ami segítené a  szemléletmódváltást,
 • esetleg csapatépítést tervez, amibe bevonna egy életvezetési tanácsadót, vagy
 • ha nincs önöknél coach, de szeretné hogy legyen,
 • vagy esetleg még eddig nem is gondolkodott el ezen,
 • vagy szeretne a kollégáinak lehetőséget nyújtani a problémájuk megoldásához, ajándékba, jutalomként felajánlana nekik egy óra coachingot, abban az esetben keressene bizalommal.

 

Veres Edit

coach - mentor

Telefonszám: 06-30-480-7137

email: kebado@gmail.com

 

kitartas--1-.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.