Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Ha én megcsinàltam, akkor te is. Ha velem akarsz dolgozni, a panaszkodàs kevés. Cselekedned kell

2022.12.01
a fejlődés életünk végéig tart
a fejlődés életünk végéig tart
Sokat beleteszek abba, hogy jó szakember legyek. Sok idővel,  sok anyagi ràfordítàssal jàr, hogy ha az ember elköteleződik az élete mellett.

Én arra köteleződtem el, hogy a szakértelmemmel, a szakmàmmal segíteni tudjak azoknak, akik hozzàm fordulnak. 


Mivel tudom milyen úgy vàlasztani a haladàst, a fejlődést, hogy minden bizonytalan, ezt értsd mindenre, pénz, magànélet, karrier, így nehéz azzal szembesülni, amikor valaki a kifogàsaihoz jobban ragaszkodik, mint a fejlődéshez. 


Van, hogy jobbra szàmítok, amikor arra gondolok, hogy az emberek igen is akarnak haladni, vàltozni, és azt érzékelem, hogy elég csak a panaszkodàs.


 Ismerem ezt, ez akkor fordul elő, amikor semmit nem hajlandó valaki tenni a jobbért, kimerül abban a cselekvése, hogy panaszkodik. 


Mivel magam bőrén tapasztaltam meg, hogy igen is léteznek megoldàsok, és igen is ha akarok áldozok a fejlődésemre, maximum àtcsoportosítom a pénzem, nem tartok ingyenes konzultàciókat, ingyenes beszélgetéseket, mert csinàltam sokáig.


Nem volt értéke. Az ingyennek sokan nem tulajdonítanak sokat, nem értékelik. Erre tökéletes példa a poszt, amit kiteszek. Segítség, de ott meg is àll a történet, nem mindenki akar àldozni a haladàsra. Pedig megéri. Magam is megtettem, akkor is amikor a pénztàrcàmban 100 forint volt. 


Te is meg tudnàd tenni, ha igazàn akarnàd. Én itt vagyok, ha jobb életet akarsz teremteni magadnak. Ha én képes voltam rà, akkor te is az vagy. 


Az energiàimat azokra fogom fordítani, akik valós vàltozàst vàlasztanak, és időt, pénzt nem sajnàlnak a haladàsukra. Jobbra szàmítok. Azokkal az emberekkel dolgozom, akik ugyanezt képviselik. 


Sokan vannak, akik nem mernek eljönni hozzàm, mert van közös ismerősünk. Minden tabu idegenek szàmàra, ami konzultáció alatt történik màssal. Szàmomra olyan egy konzultáció, mint az orvosi titoktartàs. Anonim màsok szàmàra, nem tudjàk ki jàr hozzàm. 

Félelem, hiàny, szégyen, ezekkel az energiàkkal csak félelmet, hiányt, szégyent tudsz intézni magadnak. Ezekben nem akarok màr részt venni. 


Olyan ügyfelekkel tudok jól dolgozni akik szintén dolgoznak azon, hogy jobb legyen nekik. 

Volt, hogy tanítani szerettem volna a tudatossàgot, hogy megmutassam mennyivel könnyebb tudatosan élni.
Ma màr ràhagyom az emberre. Nem akarom meggyőzni, nem akarom ràvenni, hogy jöjjön el hozzám. Azt akarom, hogy olyannal dolgozzak, aki szintén velem akar dolgozni. 

Igen, pénzért,hiszen én is a fejlődésért, a tudàsért megfizettem az àrat. Megkaptam màr, hogy csak pénzért segítek. Ez ebben a formàban nem teljesen igaz. Vannak ingyenes anyagaim, posztjaim, letölthető pdf-ek. Viszont nincs kapacitàsom egyenként vàlaszolgatni emailekre, üzenetre. Csak egy kérdés. Aztàn jön még több, ami felér egy konzultációval. Természetesen vannak kivételek, amiknek megvan az oka.

Ebből élek. Elköteleződtem ez mellett. Minden posztom értéket hordoz magàban,amikért én sokat tettem, és még fogok.


Jobbra szàmítok néha... 

Több olyan ügyfélre, aki hajlandó magàért tenni. Akinek nem elég a panaszkodàs, kézzelfogható vàltozàsokat szeretne, és ezért àldozatot hoz. 

Én itt vagyok.. 

Készen àllsz? 

Keress meg. 


Veres Edit