Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
Önmagaddal jóban lenni a legnagyobb dolog a világon
Önmagaddal jóban lenni a legnagyobb dolog a világon

Önazonosnak lenni nem  kiváltság. Az önbecsülés, magabiztosság az alap. 


A legfontosabb te vagy a saját életedben, amihez hozzátartozik az is, hogy önmagadnak lenni nem kiváltság, nem egy kegy, hanem természetes.

Mi lesz veled magad nélkül?

Figyelned kell magad, hogy önazonos legyél. Az, hogy magadra mondasz igent, nem jelenti azt, hogy másokra nemet. Értékeld magad annyira, hogy kapcsolódj magadhoz, légy önazonos, ne add fel mások miatt a célodat, az elképzelésedet, az életedet.


 • Hányszor adtad fel magad mások kedvèèrt?
 • Hányszor tetted magad az utolsó helyre, ha fontossàgi sorrendet àllítottál fel?
 1. Önèrtèkelès
 2. Önbecsülés
 3. Önmagad szeretete
 4. Önmagadról alkotott kèped

Ezek azok, amik az èletedet formálják, amik miatt cselekszel, vagy èppen nem cselekszel. Bármi ami törtènik veled, az azèrt törtènik, mert megengeded, mert hagyod. Sajàt èletedben te vagy a főnök. Rengeteg lehetőség áll rendelkezèsedre annak èrdekèben, hogy helyre tedd az èletedet, olyan èletet èlj amilyet szeretnél. Kèrdès, hogy szeretnèl-e?

 • Minden veled kapcsolatban csakis annyira igaz, amennyire te azt elhiszed. Nem árt ránèzned, hogy mi az amit te hiszel magadról, ès mi az amit elhittèl másoknak? Tiszta ènkèp mindenben előre visz tèged. Felismered kèpessègeidet, határaidat, erődet. Nem túlèlő vagy, hanem èlni jöttèl. Tapasztalni. Nem vegetálni. Viszont ahhoz, hogy valóban èlj, el kell döntened milyen èletet akarsz èlni, kikkel akarod körbevenni magad, ès mit szeretnél elèrni, lètrehozni. Egy konfliktusokkal teli èletben, ami tele van önmeghasonulással, kènyelmetlen helyzetekkel, nem fogsz tisztán látni.


 • Akarsz változást?
 • Milyen változásokat akarsz?
 • Èrzed magadban az erőt?
 • Mi az amit megtehetnèl magadèrt?


LÈGY FONTOS SAJÀT ÈLETEDBEN♥️

Veres Edit

Life Coaching

Access testkezelések

Access Bars testkezelőM