Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
felismerés, megengedés, öröm, napfény, tenger, víz közelben közelebb vagy magadhoz is
felismerés, megengedés, öröm, napfény, tenger, víz közelben közelebb vagy magadhoz is

Találkozás önmagaddal akkor van, amikor befelé figyelsz.

Segítenek a keretek és korlátok felállításai. 

Hogyan? Olvasd el a cikket

Találkozás önmagaddalAmikor önmagad akarsz lenni, egyetlen út ami járható, hogy befelè figyelsz. Mikor meg akarod tudni azt, hogy valójában ki vagy, akkor abba kell hagynod azt, hogy visszaigazolásokat, megerősítèseket keresel a külvilágból.

Elèrkezett az ideje annak, hogy magadra találj. Itt az ideje annak, hogy szembenèzz önmagaddal.

Nem mindig könnyű meglátni igazi önvalónkat. Különfèle visszaigazolásokat kerestünk hosszú idők óta. Túlságosan lefoglalt az minket, hogy jó szülők, jó barátok, jó kollègák vagy bármi mások legyünk. Kifelè nèzelődtünk. Itt az idő ezen változtatni. Itt az idő, hogy felfedezzük önmagunkat.

Amikor először találkozunk magunkkal, meglepő is lehet. Nem èrtjük, hogy mi az, ki az, aki bennünk elègedetlenkedik, sokszor azt sem tudjuk mi a bajunk, vagy èppen most mièrt nem tetszik valami az èletünkben, ha eddig működött akik voltunk.

A mostani energiák arra kèsztetnek minket, hogy vizsgáljuk meg vágyainkat, nèzzünk magunkba.

Ki vagy te? Kèrdezhetnèd a tükörbe, ha belenèzel. Feltetted már magadnak ezt a kèrdèst? Ki az aki benned èl, aki eddig nem kapott teret? Akinek eddig korlátozottak voltak a lehetősègei? Milyen korlátaid vannak, amiket felállítottál? Amiket igaznak vèltèl? Megkèrdezted-e már azt, hogy kellenek-e neked ezek a korlátok?

A korlátokat sokszor összekeverik a keretekkel, a határokkal. Ha határokat szabsz, azok nem egyenlőek a korlátaiddal. A határok azok, amiket megszabsz, hogy eddig ès nem tovább. Hogy mennyit ès mit engedsz meg másoknak magaddal kapcsolatban. A korlátaid azok, amikkel megàllítod a lehetőségeket, az èleted teremtèsèt.

Ki lehetnèl, ha nem lennènek korlátaid?

A korlátokkal falakat is emelsz. A falak nem jók ès nem rosszak, azt viszont tudni kell, hogy falakat mindig vèdekezèsből emelünk. Ha korlátokat emelünk, akkor valamennyire láthatatlannà tesszük magukat, ès nem csak vèdkezünk, de ki is zárunk mindent, ami ránktalálhatna. 

Ahhoz jobban megismerd magad, hogy szembenèzz azzal aki valójában vagy, le kell engedned a falaidat, làthatóvà kell válnod, hogy megismerd a reakcióidat ès a reakciók mögött húzódó igazságot, azt a működèsedet, amit nem vettèl eddig èszre. Meg kell ismerd, hogy mire mièrt reagálsz úgy, ahogy.

Mi törtènhet, ha találkozol önmagaddal? 

Lehet megborul minden amit magadról hittèl? Szembesülnèl a gyengesèggel, a fèlelemmel, az indulataiddal? Mi van akkor, ha ezek hazugságok? Mi van akkor, ha mindezek csak illúziók? Mi van akkor, ha mindezek csak bevett nèzőpontok? 

Az is elképzelhető, hogy mindez igaz. Hogy kiderülne, hogy valóban gyenge vagy, hogy valóban fèlsz, csak kívülre mást mutatsz, ès ezèrt nem mennek úgy a dolgaid. Mert mást mutatsz, mint aki vagy. Legyèl gyenge, vagy erős, egyik sem jó ès nem rossz. Itt a lènyeg az, hogy azt ismerd el, aki vagy. Nèzz szembe azzal aki vagy, ès ne tedd se jóvá, se rosszá. Csak nèzz rá, ismerd el. Ez a legelső lèpès.

 Merni az lenni, aki vagy. Ha mersz önmagad lenni, az èleted meg fog vàltozni, mert ha tisztán látod magad, látni fogod a vàlasztásaidat. Azokat a választásokat, amiket önmagadèrt tudsz meghozni. Azokat a választásokat, amiket azèrt fogsz vàlasztani, mert te akarod, ès nem azèrt, mert mások akarják, hogy vàlassz.

Ha elkezded felismerni mindazt ami benned van, nagyon fontos, hogy ne kezd el megítèlni!

Találkozni magunkkal, felszabadító. Lehullanak láncok, kènyszerek, fèlelmek tudnak megszűnni.

Szeretned kell magad mindennèl jobban. Meg kell tudnod bocsátani magadnak mindig minden körülmények között. Amíg hibáztatod, okolod magad, akkor rab vagy, ès egyre inkább eltávolodsz magadtól. Ahhoz, hogy beleàllj az erődbe, el kell ismerned magad. 

Nem megítèlni, nem bántani, hanem minden "hibáddal" elfogadni magad. Hogy megtanuld kezelni mindazt, amit esetleg rossznak, hibànak ítèlsz meg magadban. A hangsúly a kezelni szón van. Nem megtagadni, úgy tenni, hogy nem vagyok olyan, hanem ránèzni arra, hogy ilyen vagyok, ès kezelni. Mert megtagadni nem tagadhatod meg magad.

Találkozz magaddal. Mutasd meg magadnak az igazi arcodat, hogy másoknak is meg tudd mutatni. Mert mi van akkor, ha egy csodálatos vègtelen lèny vagy, csak eddig mèg ezt nem mondták neked?

 Mi van akkor, ha akkor lennèl a legnagyobb hozzájárulás a világnak, ha elismernèd magad? 

Mi van akkor, ha az èleted akkor változik meg, ha nem jàtszmázol tovább, ha nem akarsz más lenni, mint ami vagy? 

Mi van akkor, ha nem önmagad ellen küzdenèl, hanem minden energiàt amit abba fektetsz, hogy más legyèl, azt az energiát abba fektetnèd, hogy az lègy aki valójában vagy?

Kèszen àllsz a nagy találkozásra?

Mit tudnál teremteni az èletedben, ha megengednèd magadnak, hogy önmagad lègy? Ha szembenèznèl mindennel, amit mèg magad előtt is rejtegetsz?

Ha egyedül nem megy, az oldalon a szolgáltatás menüpontban megtalálod azokat a lehetőségeket amikkel tudok neked segíteni szemèlyesen vagy akár online. A kapcsolat menüpontban megtalálod az elèrhetősègeimet.

Veres Edit