Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
Szobában, ágyban, hezitálva, depizve, semmi nem jó
Szobában, ágyban, hezitálva, depizve, semmi nem jó

Amikor minden kicseszettül elcseszett, akkor elég volt, besokalltál!


Te tudod eldönteni, hogy adott helyzetben hogyan viselkedsz. 

Hogyan szeretnél élni, működni?


Amikor minden kicseszettül elcseszett


Mennyi minden tudja befolyásolni a hangulataidat, a napodat?

ELÈG VOLT! BESOKALTÁL! ELÈRTED AZT AZ ÁLLAPOTOT, HOGY SEMMI NEM JÓ, SEMMI NEM MŰKÖDIK. HOGYAN ÈRZED EBBEN A HELYZETBEN MAGAD?

Ott kezdődik a problèma, hogy nem működnek a dolgok, vagy nem úgy ahogyan szeretnèd. Úgy èrzed minden összeesküdött ellened, minden romokban. Mindenki hibás. Semmi nem jó. Megjelenik a szegèny èn, aki szenvedni akar. Akarja, hogy sajnálják, akarja a jobbat. Mindenből elèg. Ő mindent megtett, semmibe veszik, semmi nem sikerül. Szenvedni akar. Valóban szenvedni akar, vagy a szenvedès a könnyebb út?

Mi van, ha nem kell szenvedni?

Mi van, ha lehet máshogy?

Èszrevetted, hogy mèg soha nem teremtettèl jobbat ès mást azzal, hogy szenvedsz?

Felismerted már, hogy minden akkor kezd megváltozni, ha nem adsz teret a fájdalomnak?

Persze nem vagy gèp, aki gombnyomásra működik, ès egy pillanat alatt átkapcsol, nem megy a jókedv azonnal. Viszont rajtad múlik, hogy amikor minden sz@r, fel akarsz-e àllni, vagy akarsz-e mást?

Mennyit teszel hozzá a saját èletedhez? Mennyi a szereped abban, hogy olyan az èleted amilyen? Mennyire járulsz hozzá ahhoz, hogy ne működjenek a dolgaid? Mennyire èlsz úgy, hogy a világ fájdalma rajtad van? Tètelezzük fel, hogy valóban minden szörnyű.

 Hogyan jutottál ide? Mit tettèl, vagy mit nem tettèl, amièrt ott vagy ahol. Ha minden szörnyű, akkor nem vagy önmagad. Nem  szenvedèsre születtèl. Ki lennèl, ha önmagad lennèl? Ha semmi ès senki nem számítana, miket tennèl, hogy jól èrezd magad?

Ha valami nem működik, mi az oka? A legtöbbször valóban csak annyi, hogy lekorlátozod magad, nem engedsz meg magadnak dolgokat, meg akarsz felelni mindenkinek. Mindent akarsz amit elvárnak tőled, csak önmagad nem akarsz lenni. 

Borzalmasak a körülmènyek, mindenki szörnyen viselkedik veled, nem találod a helyed, semmi nem jó. Mit tudnál tenni, hogy megváltozzon ez a helyzet? Segítesz magadon, ha sírsz, ha kiborulsz? Meddig tudod magad bántani, ès meddig, mièrt engeded, hogy bántsanak?

 Mennyire vagy tisztában az èrtèkeiddel, az erőddel? 

Hol hitted el, hogy veled mindent meg lehet tenni?

Egyszer elèrkezik az az idő mindenki èletèben, amikor vágyik arra, hogy úgy ès olyan èletet èlhessen amit szeretne. Ez az idő akkor jön el, ha nem tűröd tovább, hogy kihasználjanak, megalázzanak, ugráltassanak. Ehhez szükséges az, hogy elkezd magad èrtèkelni, szeretni, ès meghúzni a határaid. 

Attól, ha kijelölöd a határaid, nem vagy rossz. Attól, ha nem ugrasz mindenkinek, nem vagy rossz. Bármilyen gondolataid is vannak ezekről, azok nem igazak, mert ha igaznak èlnèd meg, nem nyomasztana. Mikor van kicseszettül elcseszve minden? 

Ha nem a saját èleted èled. Ha elvesztèl a megfelelèsben, ha nem látod meg mit is akarsz valójában, ha fèlsz megtenni dolgokat, ha fèlsz az ítèletektől. Engedd meg az ítèleteket. Nem attól leszel se több, se kevesebb. Nem határoznak meg az ítèletek tèged. 

Ha nem tudod hogyan segíts magadon, ha szüksèged van segítségre, lèlekmentorkènt meg tudom neked mutatni az utat. A kapcsolatok menüben találhatsz elèrhetősègeket hozzám az oldalon.

Veres Edit