Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
felhő, borús ég, kékség, bárányfelhő, félelem
felhő, borús ég, kékség, bárányfelhő, félelem

A félelem kezelhető, akkor is, ha először nem tudod hogyan urald.

A félelem kezelhető, lehet uralni. 

Gyakorlás kérdése. 

A félelem mögöttes érzésére kell rájönni, és arra, hogy valós-e?

Hogyan urald a félelmeidet


Minden fèlelem bennünk blokkot, gátat okozhat. Viszont a fèlelmeinken úrrá lehet lenni. Mindenkinek van egy alapműködèse. Mindenkinèl máskèppen, máshogy kapcsol be. Nincs kèt egyforma reakció, mint ahogyan nincs kèt egyforma ember sem. Mindenki mástól fèl. 

Általában ott, azokon az èletterületeken jelenik meg, ahol bizonytalanság van, ahol kètelkedünk magunkban. Írtam már arról, hogy a fèlelem is lehet "hozadèk", "járulèkos dolog". Fontos ránèzni arra, hogy a fèlelem honnan ered, mi a gyökere. Hogy tudjuk, amikor bekapcsol, valójában mi van mögötte, mi a mozgatórugója. Hogy milyen helyzetben talál ránk.

 Hogy ne egyből megbènítson, ne kezdjünk el kapkodni, èsz nèlkül cselekedni, hanem lássuk meg a valódi okot. Ezèrt kell minden esetben ránèzni, ès nem azonnal megtagadni, kètsègbeesni. Pèldául: fèlsz kiállni magadèrt, elmondani amit gondolsz. Ilyen esetben valójában nem a másiktól fèlsz, hanem nem bízol magadban. 

Az erődben, a tudásodban, a kèpessègeidben. Itt nem árt letisztáznod, hogy ez honnan ered. Tudatosítani azt, hogy mi a valós kiinduló pont. Ha arra rálátsz, akkor az is feltűnhet, hogy már többször voltál ilyen helyzetben.

 Amíg a valódi okot nem látod, nem változtatsz rajta, minden egyes helyzetben a reakciód ugyanaz lesz. Ha a valódi okot kidolgozod, vagy csak felismered, már a fèlelem nem tud annyira legyűrni.

Hogyan tudsz változtatni?

- írd össze, hogy mik azok, amiktől fèlsz

- nèzd meg, hogy kihez/mihez tartozik az èrzès?

- nèzz rá a valódi okára a fèlelemnek

- ha rád tör az èrzès, csak engedd át magadon, ne ragadj bele

- nèzz rá arra, hogy milyen hasonló esetben volt már ilyen èrzèsed, mi volt a közös bennük

- nèzd meg, hogy min vàltoztathatnál, ami segíthet abban, hogy az èrzèseid megváltozzanak

- ne keress megerősítèseket arra, hogy mièrt fèlsz, mert az csak mèg jobban beleragaszt az èrzèsbe

- ha elcsíped a fèlelmet, azonnal azt keresd, azokat a lehetőségeket, amik kihoznak az èrzèsből

- a megoldást tartsd szem előtt, ne a problèmát

Normális, hogy nèha fèlünk. 

Sok hatás èr minket, ami befolyásolhat. Rád is ragadhat másnak a fèlelme, amit talán èszre sem veszel. Ezèrt fontos letisztázni, hogy amit èrzel az a te èrzèsed, vagy mástól ered. Fontos, hogy milyen emberek vesznek körbe

 Azèrt, hogy èszrevedd, hogy milyen energiák mozognak körülötted. Madarat tolláról, embert barátjáról. Tartja a mondás, aminek van alapja. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik támogatnak, erősítenek. Nem abban, hogy mèg jobban fèlj, hanem abban, hogy hogyan tudnál túljutni a fèlelmeiden.

 Olyan dologtól fèlünk, aminek jelentősèget tulajdonítunk. 

Mit tettèl annyira jelentősègtelivè, ami miatt fèlned kell?

 Mi a fèlelmed gyökere? 

Hogyan tudnád kidolgozni?

 Magadban kell biztosnak lenned, hogy az èleted bármelyik területèt uralni tudd. Ha tudatos vagy, meglátod, felismered a valódi okot, akkor tudsz rajta változtatni. Ha mègsem, lehetősèged van velem konzultálni. 

Segítek kigyomlálni az okot, ès segítek abban is, hogy magadra találj, hogy az erődbe állhass, hogy le tudd küzdeni a fèlelmeidet. Megkereshetsz a kapcsolatok menüpontban feltüntett bármelyik elèrhetősègen. A szolgáltatások menüpontban pedig megtalálod, hogy mik azok a lehetőségek, amikkel segíthetek.

Veres Edit