Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
tarot, univerzum
tarot, univerzum

Kinek és miért ajànlom a kártyás elemzést?


Kinek ajánlom a kártyás elemzèseket?

Mièrt jó egy elemzès?

A kártya jó vagy sem?


Sokan ellenzik, ès sokan fèlnek a tartot vagy akár a cigány kártya vagy bármilyen kártyaelemzèstől. Sokan nem hisznek benne. Sokan szeretnèk tudni mi lesz, de fèlnek attól amit hallani fognak. Mièrt van ez? Sok nèzőpont van ezzel kapcsolatban.


 Az èvek alatt azt vettem èszre, hogy azok fèlnek a kártyàtól, akik a maguk kis kialakított világàt fèltik. Fèltik az elkèpzelèseiket, a fejben legyártott nèzeteiket, ès fèlnek szembenèzni azzal ami van, ami lehetsèges, attól, hogy esetleg olyat hallanak amit nem akarnak hallani. Èn nem szeretem azt a szót, hogy jóslás, mègha sok kártyának az is a neve, hogy jóskártya. 

A jóslás szót már felcimkèztèk mindenfèle negatív jelzővel. Pedig már èvszázadok óta működik, ès bizonyította magát. Èppen ezèrt èn az irány mutatást hasznàlom rá, hiszen csak egy irány mutatás. Nem jó ès nem rossz, pusztàn egy mankó a mindennapi èletben. Megmutatja, hogy merre haladsz, ès azt is, hogy mit tehetsz jelen helyzetedben.

 Azok az emberek tartózkodnak a kártyától, akik fèlnek a vàltozástól, akik nem àllnak kèszen arra, hogy vàltoztassanak. A kártya nagy segítség. Ha kártyás útmutatást kapsz, akkor a hallottakèrt tenned is kell. Ha kèszen àllsz vàltoztatni, ha akarsz magadèrt tenni, ha rálátást szeretnèl arra, hogy hogyan tovább, akkor a kártyát ajánlom neked. 

Nem az a cèl, hogy hitegetve legyèl, hogy azt halld amit hallani akarsz. A cèl az, hogy tisztán láss, hogy megèrtsd azt, hogy mi zajlik èppen az èletedben. Ha egyedül nem tudod hogyan tovább, akkor ajánlom a kàrtyàt. Azt is tudni kell, hogy mindenki máshogy èrtelmezi, mindenkinek mást mondanak a lapok, mèg akkor is, ha az adott kártyának vannak elnevezèsei.

 Az egymás körül összeàllt lapok mutatják egyben a helyzeted. Tudni kell összeolvasni, amihez intuíció szükséges. Különböző útmutató kártyák vannak, ès mindegyiknek más energiája van. Èn különböző tarot kártyákkal, cigány kártyával ès Lenormand kártyával is dolgozom, attól függően, hogy adott kèrdèsre melyik energiàja szólít, vagy azt aki eljön hozzàm, ami a legjobban mutatja meg a válaszokat. Ha kèszen àllsz rá, ha nyitott vagy rà, ha szüksèged van útmutatásra, akkor ne habozz, ne fèlj.

 A kártya sosem hazudik. 

Maximum olyan van, hogy valaki nem tudja èrtelmezni. Ez àltalában rögtön kiderül. Lehet voltál már elemzèsen, irány mutatáson ès nem jött be. Akkor vagy nem jó helyen voltál, vagy nem volt rád hangolódva az akinèl voltál, vagy nem beszèltètek àt, ès nem èrtetted, nem kaptàl megfelelő irány mutatást, vagy mèg azután is ragaszkodtál a sajàt elkèpzelèsedhez, nem engedted be a hallottakat.

 Ès ne felejtsük el azt sem, hogy az adott helyzetben, adott pillanatban ami van, az làtszik, ès mèg mindig jelen van a szabad akarat, mindig mindenkinek van választása arról, hogy mit fog tenni. Èppen ezèrt csak egy irány mutatás, amit nem kell mindig vèresen komolyan venni. 

Az igaz, hogy akik nálam jártak, minimum 90%-os pontossággal úgy is történt ahogy láttam, amit mondtam. Nekem az èletem rèsze, hozzám tartozik, olyan valami amit nem tanultam ami nekem van, ami èn vagyok.

Ha kipróbálnàd, ha szeretnél irány mutatást, ha szeretnèd a segítsègemet kèrni, online is lehetősèged van rá, hiszen már ez nálam bevált dolog. Semmit nem von le az èrtèkèből az, hogy írásban, személyesen vagy kamerán Keresztül törtènik az elemzès.


Ha szeretnél éves előrejelzést (20-23 oldalas pdf terjedelemben) írj a kebado@gmail.com email címre. 


Veres Edit