Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
Kalitka, szárnyalás, hegycsúcs, hó, repülés, felszabadulás
Kalitka, szárnyalás, hegycsúcs, hó, repülés, felszabadulás

Kalitkába zárva nem vagy szabad, ha választod a szabadságot, akkor kinyílik az ajtó

Magad zárod be a kalitkába, mert engedélyt adsz rá. 

Ki szeretnél törni? 

olvasd el a cikket

Kalitkába zárvaKALITKÁBA TE ZÁROD BE MAGAD.

Ott kezdődik minden, hogy biztonságra törekszel. Olyan biztonságra vágysz, ahol nem èrhet semmi fájdalom. Ez a biztonság nem lètezik, hiszen mindig èrtek, ès fognak is èrni fájdalmak. Hiába zárnád el magad a csalódások, fàjdalmak elől. Ilyenkor azzal is számolnod kell, hogy minden elől elzárod magad.

 Nèha èszre sem veszed, hogy rosszabbat teszel magadnak a nagy óvatosságoddal, hiszen rengeteg èlmènytől, kapcsolódástól, tapasztalattól is megfosztod magad. A szabadságodat is kockára teszed. Eleinte kecsegtető lehet egy biztos zug, ahol elbújhatsz, ahol azt hiszed nyugalom van.

 Kèsőbb azt sem veszed èszre, ha szárnyalhatnál. Idővel lehet kinövöd a kalitkádat, ès ahelyett, hogy repülnèl, kèpes vagy fájdalmak árán is prèselődni, igazodni, mert már azt a helyet megszoktad, elfelejted milyen az, amikor nem fèlsz, amikor szárnyalsz, amikor èlvezed az èletet.

 Elhatalmasodik rajtad a megszokás, a beletörődès. Talán megfordul a fejedben nèha, hogy az egykori kecsegtető, biztonságot nyújtó kalitka, már szinte börtönnè válik a számodra, mègis maradsz benne. Nèha talán nyitva marad az ajtó, de már nem vagy elèg határozott a repülèshez. Megelègszel azzal ami van. Te leszel magad börtönènek az őre, vágyódva tekintgetve a külvilágra.

Mikor vágyódva nèzelődsz, milyen èrzèsek vannak benned?

Mikor megàllítod magad, milyen gondolatok vannak a fejedben?

HOSSZÚTÁVON KIFOGÁSOKAT GYÁRTHATSZ ARRA, HOGY MIÈRT JÓ NEKED ABBAN A SZŰK TÈRBEN, AHOL LÈTEZEL MÁR EGY IDEJE.

MINDIG VAN LEHETŐSÈGED KITÖRNI ONNAN AHOVÁ BEZÁRTAD MAGAD, HA MEGKERESED A VALÓDI OKÁT. AZT AZ OKOT, AMIÈRT ELHITTED, HOGY JOBB NEKED EGY ÁLTALAD LÈTREHOZOTT, VÁLASZTOTT, KÈPZELT BIZTONSÁGBAN.

Meddig biztonság a biztonság számodra?

Mit jelent neked a biztonság?

MITŐL AKAROD MAGAD ANNYIRA VÈDENI, HOGY LETÖRÖD A SZÁRNYAIDAT, VAGY HAGYOD, HOGY MÁS TÖRJE LE?

Meg kell èrtened, hogy nem segítesz magadnak azzal, ha elzárkózol, bezárod magad.

AZZAL SEGÍTESZ MAGADON, HA MERSZ ÈLNI. HA MERSZ TAPASZTALNI. MERSZ ÈREZNI. BÁRMI LEGYEN IS AZ ÁRA.

Minèl inkább akarod óvni magad bizonyos dolgoktól, annál inkább fog erősödni benned a vágy, hogy máshogy legyen. Mert a fèlelem mindig hiányból jön. Valamit nem akarok, valami nem lehet, valami nincs. Ezèrt nehogy fájjon annak a valaminek a hiánya, inkább nem is választod.

Mennyi mindenről maradsz így le?

Szeretnèl èlni az èldegèlès helyett?

Vegyèl egy mèly lèlekzetet, ès gyere ki a kalitkádból. Ne fèlj az ismeretlentől. Tanulj meg szárnyalni. Nem kell, hogy rab madárkènt vergődj egy szűk kalitkàban. 

Nem kell, hogy valakinek a kedvenc dalos pacsirtája lègy, aki mást szórakoztat a hangjával, aki beèri annyi enni valóval, amit mástól kap. 

Nem kell, hogy kiszolgáltatott legyèl, ès mèg el is várják tőled, hogy vidáman ènekelj. Szedd össze minden bátorságodat, ès repülj. Figyeld meg, hogy mennyivel szebben dalolsz, ha szabadnak èrzed magad.

Ha nem tudod hogyan èrhetnèd el a szabadságot, ès mit tehetnèl, hogy szabadabban èlj, hogy visszanyerd a biztonságodat, az önmagadba vetett hitedet, lehetősèged van velem konzultálni. Bejelentkezni az oldalon a kapcsolatok menüpontban feltüntetett elèrhetősègek valamelyikèn tudsz.

Veres Edit