Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

online kurzusok, amik  folyamatosan elérhetőek

Ebben a menüben az állandóan elérhető online kurzusokról, meditációkról, hanganyagokról, írott anyagokról olvashatsz, amikhez bármikor hozzájuthatsz, megvásárolhatod őket, ha szeretnéd. 

Minden kurzusnak a díja, időtartama, hozzáférése más.

 Válaszd ki a kurzust, és a hozzá kapcsolódó információkért, részletekért  írj a kebado@gmail.com email címre.


Online kurzusok


Facebookon elérhető online kurzusok:


- Teremtő kommunikáció

2 órás online előadás egy zárt csoportban Facebookon, ahol a kommunikáció formájáról beszélek, hogyan kommunikálj párkapcsolatban, emberi kapcsolataidban, hogyan legyél hatékony. A kommunikáció körbeölel szinte minden témakört, legyen ez kreativitás, pénz, kapcsolat. Beszélek testbeszédről, erőszakmentes kommunikációról is.


- Benned élő nő

2 órás online előadás Facebookon egy zárt csoportban a benned élő nőről, aki voltál, aki vagy, akit hoztál, akit birtokoltál, akit örököltél. 

Ebben az előadásban beszélek hozott mintákról, családi, generáción átívelő női minőségről, fogadalmakról, eskükről, amik befolyásolják a nőiességedet. Előző életből hozott szajha, boszrokány mivoltod berögzült programjairól, amiket elutasítasz, vagy működtetsz. Arról a nőről aki vagy, vagy aki lehetnél, de nem mersz lenni. Arról a nőről, aki lemondott vagy lemond a nőiességéről mások miatt, eskük, fogadalmak miatt.


-  A Nagy húzàs

21 napos kurzus Facebookon zàrt csoportban. 3 hét ami egy nagy dobàs, ami megvàltoztatja örökre a nézőpontodat az életedről, ami bàtorsàgot ad, legyőzöd a félelmeidet, megvàltoztatod a pénzügyi helyzetedet, a kapcsolataidat. 


- Életed teremtése 

Facebookon egy zárt csoportban 28 napon keresztül, 4 témakörben, minden nap egy anyag, ami az alapoktól segít átformálni az életedet, segít az újrakezdésben, talpraállásban. Akik részt vettek ezen a programon és beépítették a mindennapjaikba, jelentős változást értek el az életükben.


- Fogadd be Önmagad erejét

Facebookon egy zárt csoportban 7 napon keresztül, meditációs program. Amik megváltoztatják az életedet. Minden nap egy írásos anyag + egy meditációs hanganyag. Földelés, csakratisztítás, elengedés, kapcsolattisztítás, teremtés, tudatosság, önmagad erejébe való belépés.


- Nulladik típusú találkozások

12 videó Facebookon keresztül egy zárt csoportba, ami az önértékelés alapjaitól, segít felépíteni az életedet, és önmagadat is. Önértékelés, önbecsülés, önbizalom, félelem, hit, erősséged és olyan témakörökben, hogy megerősítsd magad,  és képes legyél újrakezdeni. 


- Varázslat

21 napos online tanfolyam, Facebookon zárt csoportban, vagy emailben, résztvevők számától függően. 21 napon keresztül intenzív változás. Átprogramozod  magad, elhagyod a félelmeidet, megismered mágikus erődet, teremteni kezded az új életedet, megtanulod vállalni magadat, az érzéseidet. Ehhez Minden nap egy anyagot kapsz írott formában, és az anyagokon kívül heti 1 meditációt ( tisztító meditáció, elengedés meditáció, teremtő meditáció), hogy könnyebb legyen a változás.
Emailben, írott formában működő  online kurzus


-Teremted vagy költöd?

14 napos online kurzus, hogy megváltozzon a pénzügyi valóságod, az anyagi helyzeted. 14 napon keresztül egy anyag, ami megváltoztatja a nézőpontodat, amivel beindíthatod a pénz áramlását az életedben. Emailben kapod az anyagokat napi 1 alkalommal.


-Családi minták

Emaliben 12 napon keresztül, egy anyag, hogy túllépj a családi mintáidon, mások félelmein, hogy a gyermekeid, születendő gyermeked ne húzza magára a te nehézségeidet, ne ismételje meg a családi karmát, te ne utánozd le tovább tudatalatt szüleid, az őseid sorsát.Meditációs hanganyagok


A meditációk időtartama változó, 15-30 perc között változik. Vannak meditációk, amik egyes programokkal elérhetők, mert a program része volt. 
A meditációkat külön is meg lehet vásárolni, vagy egyben a 10 darabot, úgy olcsóbb, 10% kedvezmény ha mind kéred

- Belépés önmagad erejébe
- Tiszta tudat meditáció
- Teremtő meditáció  angyal zenével
- Kapcsolattisztító meditáció
- Elengedés meditáció
- Csakratisztító, harmonizációs meditáció
- Földelő meditáció
- Teremtő tudat meditáció
- Tudatalatti program átírásos meditáció
- Tisztító meditáció


Videó anyagok


A videó anyagok egyben vagy külön is megvásárolhatóak. Egyben 10% kedvezmény
A videók változó hosszúságúak, 20 - 70 perc közöttiek. Mindegyik anyag, adott témában segítség neked ahhoz, hogy feldolgozd, kidolgozd, máshogy közelíts a problémádhoz elengedés ügyben, gyász feldolgozásával kapcsolatban, elengedéssel kapcsolatban, életed teremtésével kapcsolatban, hogy hogyan kommunikálj félelem nélkül.

- Őszinte kommunikáció félelem nélkül
- Hogyan teremts, hogy tényleg teremts
- Fájdalom feldolgozása könnyedén
- Fájdalomhoz való ragaszkodás
- Önmagam értékelése
- A gyász elengedése
- Elengedni az elengedhetetlent

PDF


50 oldalas letölthető online Pdf anyag. Ami segít neked 12 lépésben önmagadra találni. Segít abban, hogy értkesebbnek érezd magad, erősebbnek, magabiztosnak.

Ebben az 50 oldalban ehhez nyújtok neked segítséget.