Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Amikor várod, hogy valami történjen

Sokszor vagy olyan helyzetben, hogy várakozol. Úgy érzed megállt az idő. Nincs semmi baj, nincs különösebb probléma, mégis hiány érzeted van. 
Valami nem jó, de mi lehet az?


Amikor tudod, hogy minden lehetne jobb, de nem tudod hogyan, akkor vársz. Még magad sem tudod, hogy mire, de azt érzed, hogy történni fog valami, vagy valaminek történnie kell.


Mikor szokott ez előfordulni?

Amikor elégedetlen vagy. Lehet ezt furcsa olvasni, de tudat alatt elégedetlen vagy. A legszebb az egészben az, hogy azzal is elégedetlen vagy, hogy elégedetlen vagy. Az idegeid pattanásig feszülnek, hogy mi lesz már???
Mi van itt? Mi az ami nem működik?

Mit akarok én?


Átfuthat a fejedben millió kérdés, aztán elhesegeted, mert meggyőzöd magad, hogy nincs semmi baj, minden rendben. De akkor miért nem vagy elégedett és mi a bajod?


Ez az érzés akkor szokott rád törni, ha megfigyeled magad, ha valamiből többet, jobbat szeretnél, vagy mást szeretnél. Legyen ez bármi. Valóban bármi belefér. Még azt is érzed, hogy mindent megteszel. Változtál, fejlődtél, nincs kimozdulás a holtpontról.


A legelső dolog amit megtehetsz, hogy megnézed hol szeretnél változást. Nem azt térképezed fel, hogy mit nem csinálsz jól, hanem csak annyi, hogy minek kellene jobban működnie az életedben, és hogy annak érdekében valóban megtettél-e mindent?


Arra is érdemes ránézned, hogy nem csúsztál-e bele a nagy akarás csapdájába, hiszen a nagy akarásnak nyögés a vége. A nyögésnek pedig nagy az ára.


Amikor a dolgok elkezdenek változni körülötted,  először csend van. Rendeződik a tér. Az energiák működésbe lépnek. Ilyenkor nagyon fontos a megfelelő fókusz, hogy  a várakozás idejében minek adsz energiát. 


A kulcs mindig nálad van. Sosem másnál. A titkok ajtaját te nyitod ki. Minden ajtó mögött egy akarat, egy szándék rejtőzik. Van, hogy több ajtónak kell kinyílnia, és több kulcsot kell a zárakba billeszteni mire a megfelelő kulcs a megfelelő zárat kinyitja.


A várakozás egy felkészülés. A felkészülési idő türelmet igényel. Ha feszült és türelmetlen vagy, a fókuszod a hiányon van, és kitolod a megvalósulást.


Amikor vársz, ne ess kétségbe. Akkor sem, ha bizonytalanná válik a helyzet, akkor sem, ha nem tudod mi lesz. Bízz magadban, bízz az isteni időzítésben, és légy éber a jelekre. A várakozás idejében a legtöbb amit megtehetsz, hogy hittel tekintesz előre. 


Megáll az idő, lassúnak tűnik a folyamat. Pedig az idő sosem áll meg, mindig halad. Ha lassú ütemben is, de bontja le az akadályokat.


A változás minden pillanatban jelen van. Benne van minden pillanatban.  Ismerd magad,  tudd az értékeid. Az idő urai megteszik a szükséges lépéseket. A te dolgod annyi, hogy nem adod fel, kibírod, a változáshoz bármennyi idő is kell. A hiteddel, a hozzáállásoddal teremtesz. Ezt nem szabad elfelejtened.  


Veres Edit