Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Minden amivel segítek neked jobban érezni magad  fizikailag és lelkileg is

Ebben a menüben mindent megtalálsz, amivel tudok neked segíteni. Ha bizonytalan vagy abban, hogy mi lenne számodra a legjobb, akkor olvasd végig az összes lehetőséget, és ami megszólít, amihez többször visszatérsz, az biztos, hogy működne neked, azt javaslom, gondolkozz el rajta, hogy választod

Szolgàltatàsok


Life Coaching ( aminél a gestalt coachingot alkalmazom, holisztikus szemléletmódban közelítve a problémákhoz)

MIT JELENT A COACHING?

- Ügyfelek meghallgatása

- Problémákra kérdések feltevése

- Vezetése az ügyfélnek

- Célorientálttá tevés

- Motivációk, lehetőségek megtalálása

CÉLTUDATOS FOLYAMAT. ARRA INSPIRÁL, HOGY AZ ÉLETEDBŐL A LEHETŐ LEGJOBBAT HOZD KI. CÉLTUDATOS

"BESZÉLGETÉS". MINDEN FOLYAMATNAK CÉLJA VAN.

A coaching egy folyamat, több alkalmas ülésekből áll, minden egyes ülésen más a részcél, ami hozzásegít ahhoz a célhoz, ami miatt felkerestél. Megoldásfókuszú folyamat. A jelen problémáival foglalkozunk, nem számít mi miért történt. Az számít, most mi van, és ezt hogyan lehetne megoldani, milyen más szemléletmód változtatások vezetnének a célod eléréshez.

A COACHING NEM PSZICHOTERÁPIA!!!

NEGY GYÓGYÍTÁS!!!

NEM MENTORÁLÁS! NEM TANÍTÁS! NEM TUDÁS ÁTADÁS, NEM IS TANÁCSADÁS!

A coaching azzal foglalkozik, hogy itt van egy élethelyzet MOST! Hogyan jössz ki ebből. Annak érdekében, hogy a jól meghatározott, tisztázott céljaidat elérd. Kérdésekkel, önismereti feladatokkal inspirállak, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat. Támogatlak a célod elérésében. Mindvégig motivállak, hogy minél több megoldást, alternatívát találj, és ezáltal a végén meghozd a számodra legmegfelelőbb döntést, valamint folyamatosan támogatlak az általad végrehajtott változás tartóssátételében. Segítelek az akadályok leküzdésében, hogy örömtelibb és kiegyensúlyozottabb életet élhess.

Fontos, hogy akard a változást, bele tedd magad, motivált legyél, megoldás fókuszban maradj, megtedd a lépéseket, amik a változáshoz vezetnek.

Szemléletmód váltással tudsz haladni előre.

LIFE COACHING A PRIVÁT, MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁBAN LEHET SEGÍTSÉGEDRE

- önbizalom, önértékelés, önítélet

- párkapcsolat

- munkahelyi problémák

- kapcsolati problémák

- konfliktus kezelés

- életmód váltás

- egészség

- időgazdálkodás

- szülő, gyermek viszony helyreállítása

- elfogytak a célok, álmok

- hiányzik valami az ember életéből,

COACHING HELYE: személyesen megbeszélt helyen és időben, online, telefon, ahogy az ügyfélnek jobb

COACHING LEHET: - eseti, egyszeri alkalmas, ami egy megakadást mozdíthat ki ( 1 alkalmas/1 órás 20.000 ft, 1 alkalmas/30 perces 15 .000ft)

- 5 alkalmas (95.000 ft)

- folyamatban tartásos, ami szükség szerinti találkozásokat igényel az 5 alkalom után, megbeszélés szerint, ami alkalmanként 19.000ft
Akasa krónika olvasása:

Szemèlyes találkozás 60 -90 perc 35.000 ft

Online lekèrdezès írásban, hanganyagban 25.000 ft.

Az Akasa-krónika a lelkek krónikája, amiből olvasva tűpontos iránymutatást kaphatunk bármilyen elakadásunkra, kèrdèsünkre. Az Akasa-krónikáról külön poszt található a menüpontok között.
-Access Bars testkezelés

Az access bars kezelés, egy könnyed energetikai kezelés, ami a berögzült, generációk óta is húzódó problémákat, blokkokat képes kioldani az élet minden területén. 32 pont a fejen, aminek gyengéd érintésével energiát húzunk a testbe, amely orvosilag, igazolt fejlődést hozhat létre életünkbe.

Az access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől. Felnőtteknél, gyerekeknél egyaránt alkalmazható, kortól függetlenül (0-99).

Amiben segíthet (teljesség igénye nélkül): Stressz mentes mindennapok. Alvászavar.Krónikus fejfájás/ alvászavar. Berögzült nézőpontok, másoktól átvett nézetek, programok törlése.Megnöveli a teret magunk körül. Magatartás zavarok . Beilleszkedési problémák. Pánik betegség. Szorongások leküzdése

Az access a lehetőségek választása.

MINDEN MEGVÁLTOZTATHATÓ

Kezelés időtartama 1-1,5óra 17.000 ft

Gyerekeknèl 30 perc 12.000 ft
-MTVSS- Test Félreműködéseket helyretévő, Immunerősítő Testkezelés

Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)

Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az ACCESSnek. Majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműkődhet. Hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az izületeket kezelik vele.Segít levenni a terheket a testedről. Gyógyulást, tudatosságot hoz. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel? Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változást , amely a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban, valóságban. Sejtmemória helyreállítása

Mire jó az MTVSS testkezelés (teljesség igénye nélkül)

Immunerősítő.Az egész test immunrendszerének stimulálására. Hegek, sérülések. Sport elősegítése. Test könnyítése, mozgás könnyebbé tétele. Izületi fájdalmak gyógyítás.

Kezelés időtartama 30, 45 perc 17ezer forint
-Test méregtelenítése (Toxikus Amalgámok+MDDM DE-MOLEKULÁRIS MANIFESZTÁCIÓ ÉS MOLECULAR DE-MANIFESTATION)

Tested sejt szerkezeteinek átalakítása. Ételeid szerkezeteinek átalakítása.

Emésztési zavarok. Rendszeresen visszatérő fejfájás, bőrkiütés, asztma, allergia, candidiázis, hajhullás, krónikus fáradtság. Ciszta. Szemölcs, csontkinövés, háj és még sok tünet. Alzheimer kór, Parkinson kór, Szklerózis Multiplex és más diagnózisok. Tartósítószerek, mesterséges adalékok, amalgám, higany, különböző toxinok kitakarítása a testedből.

Mi van akkor, ha létezik egy olyan testkezelés, ami ezektől a méreganyagoktól megszabadíthatják a tested, és a sejtjeidet átalakíthatják? Választanád?

Kezelés időtartama 30 perc 17ezer forint
-Energetikai feltöltés, energetikai tisztítás

Saját tested energiával feltöltése , egyedi, saját módszeremmel, égi vezettetéssel. Feltétel nélküli szeretetenergia feltöltésével. Angyali segítséggel tisztítások.

Kezelés 30-60 perc, 17ezer forint
-Energetikai ráncatalanítás

Energetikai kézrátétes ránctalanítás( face lift)kezelés mindenhol megteszi a hatását a testben, nem csak az arcon, hiszen több mint 60 energia fut egy kezelés alatt, amik áttranszformálják, visszafeszesítik, újrateremtik a testet sejtszinten, ezáltal nem csak a ráncok halványúlnak/tűnnek el, hanem felerősödik a test öngyógyító folyamata, visszafordulnak az öregedés jelei az egész testben és az arcon is. Ez az energia segíhet az arc rugalmassàgànak visszaszerzésében. Arc, dekoltàzs feszesítésében. Hegek, foltok, ràncok eltüntetésében. Testen a hasi zsírpàrnàk feloldàsàban. Önítéletek feloldàsàban. Testképzavar megolàsàban. Nem csak az arcodat simítja ki, hanem az életedet is. Hatàsos és hatékony kezelés nàtha, arcüreg gyulladàs esetén is.
"Energetikailag eltávolítja a ráncokat és ahogyan az arcod változik változnak a nézőpontjaid is.

Másképp nézel majd ki, másképp beszélsz és a dolgok megváltoznak.

Mindenki más.

Minden arc más.

Mindennap más.

Leszedi a stressz és az ítélkezés faktorokat az arcodról és a testedről.

Több könnyedséget ad a testednek és kevésbé ítéled majd el és a ragyogás terét nyitja meg."

Idézet a FaceLift filmből..

Időtartama 1-1,5 óra 17ezer forint
Korlátlan,energia, bőséget beindító energetikai testkezelés

Beindítja azokataz energiákat, amik segítenek megszabadulni a korlátaidtól, minden akadálytól amiket felállítottál magadnak, hogy távoltartson a lehetőségektől, pénztől, hogy olyan életet élhess és teremthess magadnak amiben folyamatos áramlatban vagy. Korlátlan energia, korlátlan vagyon, korlátlan lehetőségek beindítása, aktiválása, felfokozása.

Ha úgy érzed nincs megoldás, nincsenek lehetőségek, akkor ez a kezelés neked való.

Kezelés időtartama: 30-60 perc, 17 ezer forintMezomuszkuláris megtestülés és az emberi DNS eltörlése

A lehetőségek korlátlanok. Ez az energatikai kezelés feloldja azokat a programokat benned DNS szinten, ami visszatart a változástól.

Kezelés időtartama: 30-60 perc 17.000 forint
-MIMIKRI testkezelés  és  90%OS AGYKAPACITÁS aktiválása

Mi is az a MIMIKRI Testkezelés?

Minden olyan örökölt minta, amit leutánoztál, amit a testedbe zártál másoktól. Amit meg akarsz érteni, azt elkezded tudatosan vagy tudattalanul átvenni másoktól, mert biztosan valami értéket képez, ha valaki működteti, és te is tudni akarod. Ezek lehetnek családtagoktól átvett minták, vagy bárkitől aki kapcsolatban áll veled. Mikor valaki terébe bele akarsz illeszkedni, hogy elfogadjanak. Mi van akkor, ha nem kell más életét élned? Mikor újra és újra futod a köröket, és nem változik semmi. Mikor azt mondják, hogy tiszta anyja, vagy tiszta apja. Mi az amit úgy működtetsz, mint a családtagjaid, felmenőid? Kinek az életét éled? Miben segíthet ez a kezelés?

Örökölt családminták Helyreállításában, örökölt betegségekben, genetikai betegségekben, generációk óta húzódó problémákban, betegségekben. Mi van akkor, ha ezzel a kezeléssel hatékonyabb változást érhetsz el, mint egy családállítással?

Kezelés időtartama 30- 45 perc 17ezer forint


-90%os agykapacitás aktiválása, beindítása :

Az agyunk működését nem használjuk ki teljesen. Sokkal több százalékát használhatjuk, mint azt gondolnánk. A kezelés előtt mindig futtatni kell a MIMIKRI testkezelést, hogy kipucolódjanak azok a minták, amik megakasztanak minket.

Mire jó a kezelés?

az agy befogadásának növelésére. Minden kardinális döntés előtt futtatható. Állás interjúknál, felvételi előtt, dolgozatok előtt. Minden esetben, amikor az agyműködésünkre, az agyi kapacitásunkra nagy szükség van. Kezelés időtartama max. 10-15 perc 12ezer forint.-Helyzeti
FEPASOP-OK

MINDEN felvett nézőponttal le kell szűkítened éberséged. A helyzeti FEPASOP-ok olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban ami történhet. Entrópiát teremtesz, ami káoszt csinál mindabból, ami rendben volt előtte. Paralizálod, megdermeszted magad ott, ahol képtelen vagy működni. Sorvasztani kezded a rendszereket, így azok nem tudnak generatívak lenni. Aztán pusztulást teremtesz. Ez az 5 elem történik, valahányszor bármivel kapcsolatban felveszel egy helyzetet. A helyzeti FEPASOP-ok önkorlátozások különböző formái. Mindenhol, ahol fix nézőpontod van, és nem engedsz meg más lehetséges nézőpontot, elkezded pusztítani magad. Mi lenne, h nem csak túlélnél? Amikor megítélsz valamit, magadat fogyatékossá teszed. A helyzeti FEPASOP-ok teremtik zömmel a testben lévő fájdalmat. Kezelés időtartama : 30-45 perc 17ezer ft-Generatív szexuális energia beindítása, aktiválása

Ez az energia visszaállítja teremtő erődet. Ez egy olyan kezelés, ami után berobban a teremtésed. Jövőd minden területén változás indulhat be. Ez a kezelés feloldja a testedben azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan emberekhez vonzódjunk, akik jól néznek ki, de valójában nem táplálóak nekünk és a testünknek. A tested folyamatosan olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak neki, ami megsemmisíti a képességet arra, hogy lásd a jövőt, mert elvágtad minden befogadásod azért, hogy megkapd azt, ami nem kiterjedő neked és a testednek. 2 energia pár. A mágneses vonzódás jellemzi, hogy a testünk hogyan vonzódik olyanokhoz, akik nem táplálóak és törődőek számunkra. A generatív szexuális energia helyreállítása helyreállítja a tápláló gyógyító szexuális energiákat, amiket bezártunk, a mágneses vonzódás korlátozásaival.

Kezelés időtartama : 30-45 perc. 17 ezer forint
-Látás helyreállítása

Ez a testkezelés nem csak a látasod adja vissza fizikailag, hanem segít abban is, hogy tisztábban láss élethelyzetekben, más látásmódot képviselj, és végre láthatóvá válj mindenki számára. Fizikai szinten a teljesség igénye nélkül többek között : dioptriák, rövid-távol látás, zöld hályog, szürke hályog, szemszárazság, szemfáradtság, migrén, fejfájás, fül, arcüreg problémák, minden traumák gyógyítása a szemnek. A kezelés időtartama 30-45 perc. 17.000 ft.
-Zsírsejtek eltörlése

Érzeseinket bezárjuk a zsírsejtjeinkbe, amiket elraktározva súlytöbbletet hozunk létre. Minden rólunk kialakított képpel formáljuk testünket. Testünk most pont úgy néz ki, amilyennek érzeseinkkel, nézőpontjainkkal megteremtettük. Létrehoztunk egy olyan testet, amiben nem szeretünk létezni. Ez a kezelés ezeket a negatív energiákat vezeti ki, és segít olyan testet teremteni, amilyen számunkra, testünk számára a legjobb.

Kezelés időtartama 30-45 perc, 17.000 ft-Online konzultáció, blokk oldások, egyéni módszerekkel

kamerán keresztül, Messenger, Skype, Viber alkalmazások közül valamelyikkel. 1 órás időtartam, 20.000 ft
-Csakraharmónizáció

Csakrák megvizsgálása, felmérése, hogy melyik hogyan működik. Beállítjuk a számodra helyes műküdést. Csakrákat harmonizáljuk egy kiegyensúlyozott, harmonikusabb életért. Ha egy csakra nem működik helyesen, külőnböző életterületeinken adódhatnak problémák.

időtartam: 30-60 perc 17.000ft
Számmisztika

A számok rengeteg dolgot elárulnak nekünk. Segítenek abban, hogy megértsük életünket, rálátást adnak feladatainkra, tulajdonságainkra, megmutatják pl. milyen számú házban mit teremthetünk, mennyire felel meg nekünk a lakásunk, mennyire illünk össze a párunkkal, mi a feladatunk az életben, mit kéne tennünk, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk. Írásban kérhető 18.000 ft-Tarot -, Cigány-, különböző kártyákkal útmutatások, életút elemzések

A kártyák segítségével iránymutatást kaphatunk arra, hogy mit várhatunk, mit kell tennünk, mire érdemes figyelnünk, mi az ami várható. Fontos megjegyezni, hogy a kártya, mindig az éppen aktuális helyzet szerint mutatja az eseményeket, és bármikor változhat attól függően, ki hogyan alakítja az életét, a hozzáállását dolgokhoz. A blokk oldás adott esetben azt jelenti, hogy amikor beszélünk róla, feljön energetikailag egy blokk. Semmi vuduzás, vagy varázslat. Ez annyit tesz, hogy átbeszéljük a blokkokat, ezáltal oldás is történik. Felismerés, elismerés, elengedés.

16.000ft/60 perc 

 12.000ft/30 perc online vagy személyesen.

 Írásban 15.000ft. 

Tarot+blokk oldások 60 perc 20.000ftEnergetikai tisztítás, blokk oldások, feltöltés, tisztánérzésem folytán saját módszeremmel energetizálás
Energetikai tiszítás, blokk oldások, feltöltés, tisztánérzésem folytán saját módszeremmel energetizálás 

alkalmanként 30.000 ft/ 30- 60 percOnline kurzusok, amik folyamatosan elérhetők

Az online kurzusok menüpontban mindegyik kurzusról bővebben lehet tájékozódni, kérlek nézd meg, hogy milyen lehetőségeid vannak arra, hogy önállóan, a saját ritmusodban, írott anyagokkal, hanganyagokkal, meditációkkal, videókkal fejleszd magad.