Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
szakadék szélén, egyedül, ragaszkodás, szikla, kitartás, szorítás
szakadék szélén, egyedül, ragaszkodás, szikla, kitartás, szorítás

Annyi minden történt, mégis még szorítod, ragaszkodsz, tartod, közben megy az idő

Egy idő után fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy mit csinálsz magaddal amikor nem vagy hajlandó elengedni amihez ragaszkodsz.

Engedd el a "mi lehetett volna, ha......" érzést

Már alig bírom, de még szorítom, tartom

MÉG KAPASZKODSZ....

MÉG NEM FÁJ ELÉGGÉ...

MÉG ELÉG, HA PANASZKODSZ....

MEDDIG??

MI KÉNE AHHOZ, HOGY ELENGEDD VÉGRE AMI NEM SZOLGÁL TÉGED???

MI AD TÖBBET NEKED, A PANASZKODÁS, VAGY A KÖNNYEDSÉG ÉRZÉSE?

A negatív érzések nem kellenek nekünk, mondjuk állandóan, mégis remekül tudjuk működtetni.

Düh, harag, önsajnálat, kétség, félelem és még mennyi minden, ami bármikor készen állna arra, hogy eltávozzon tőled, mégis te ragaszkodsz hozzá. Bármit mondasz, igen is ragaszkodsz, mert ha nem ragaszkodnál, nem lenne jelen az életedben. 

Minden egyes pillanatban, amikor újra éled a dühöd, kétségeid, félelmeid, haragod, önsajnálatod, akkor megerősíted a ragaszkodásodat.

 Nézd meg, hogy mit tartasz életben, és mi az ami miatt ragaszkodsz ezekhez az érzésekhez. Sokszor az is előfordul, hogy akik ezeket az érzéseket váltják ki belőlünk, ők azok, akikhez ragaszkodunk, és eltűrünk nekik mindent, sőt elhisszük, hogy el is kell tűrnünk, mert akit szeretünk, attól mindent eltűrhetünk. Mentegetjük a másikat, hogy biztosan nem direkt csinálja, feszült, vagy bármi más. 

Szépen megmagyarázzuk, hogy miért teszi. Ilyenkor nem őt kellene mentegetni, legyen az bárki az életedben, hanem inkább arra kéne ránézned, hogy miért engeded...

-MILYEN BLOKKJAID VANNAK, AMIK FENNTARTJÁK AZT, HOGY RAGASZKODNOD KELL EZEKHEZ AZ ÉRZÉSEKHEZ?

- MIT ADNAK NEKED EZEK AZ ÉRZÉSEK?

- HOL HITTED EL, HOGY EZEK AZ ÉRZÉSEK NEM LEGYŐZHETŐK?

Elengedni nem nehéz. Az elengedés sok mindenkit megriaszt, mert tévesen azt képzelik, ha valamit elengedünk, az soha többet nem lesz, és lemondunk arról amit szeretnénk.

Nem mondunk le semmiről. Maximum a fájdalomról, a haragról, a dühről. A mögöttes érzésekről.

Hányszor fordult veled elő, hogy már mindened fáj, teljesen be vagy görcsölve, elengednéd a helyzetet, már rosszul vagy, mégis tartod, akarod a drámát, mert megszoktad. Azt hiszed kellenek neked. Azt hiszed, hogy természetes, hogy ennyi negatív hatás ér. 

Ki mondta, hogy nem reagálhatsz máshogy, nem engedhetsz meg magadnak egy bizonyos helyzetben más érzéseket, mint amik azonnal rádtörnek? Mennyire tudna megváltozni az életed, ha elengednéd a negatív érzéseidet? Figyeld meg, hogy mekkora energiát vesz el, hogy fenntartsd az érzést. 

Figyeld meg, hogy mennyi mindent nem veszel észre, hogy mennek el melletted a lehetőségek, amíg a negatív érzéseid miatt csak egyfelé tudsz nézni. Mennyire szűkül be a tered, a látásmódod, mennyire romlik el a hangulatod ilyenkor? 

Mennyi időt vesz el a napodból?

Szeretnél tőlük megszabadulni?

Szeretnéd magad minden nap egyre jobban érezni?

Kilépnél a drámákból?

Felszabadítanád magad?

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, EGYÉNI LEHETŐSÉGEK, SZEMÉLYRE SZABOTT ELEMZÉS UTÁN, ELINDULHAT A VÁLTOZÁS .

KONZULTÁCIÓ TÖRTÉNHET SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE IS.


Veres Edit