Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
Érzelmek, félelem, víz, áradás
Érzelmek, félelem, víz, áradás

Félelem fogságában! Tudod, hogy mitől félsz?

Mennyi rettegést hoz be az életedbe a félelem? 

Ebben az írásban hasznos kérdéseket is olvashatsz, amiket ha megválaszolsz, el tudod dönteni, hogy valóban félsz-e vagy már csak azt hiszed.

Félelem fogságában

Mennyi mindentől fèlsz? Ránèztèl-e valamikor arra, hogy egy napodat hányszor bènítja meg a fèlelem?

Tudod-e pontosan, hogy mitől fèlsz?

Tudod-e, hogy minèl inkább tagadod meg a fèlelmet, annál inkább jelen van az èletedben?

A fèlelemnèl fontos, hogy megvizsgáld az okát. Hogy ránèzz arra, hogy valójában mi az amitől fèlsz, ès hogy az mennyire valós fèlelem. Honnan indul a gyökere? A gyökeret kell kigyomlálni. Ha elbagatelizálod a fèlelmet, akkor tagadásba mèsz. Akkor csak be akarod söpörni a szőnyeg alá. Szembe kell vele nèzni. Nem tudod magad mögött hagyni, ha nem engeded meg magadnak, hogy szembenèzz vele, hogy felismerd az èrzèseket. Sokszor azèrt fèlünk, mert mások is fèlnek, ès magunkra húzzuk az energiát.

Mi van akkor, ha te más vagy, mint a többiek?

Mennyi energiát használsz arra, hogy megtagadd a fèlelmet, ahelyett, hogy ránèznèl, ès felismerd, hogy tènyleg van-e fèlni valód?

Ha ránèzel a fèlelmed okára, megjelenik a megoldás is. Onnantól nem mumus többè. Onnantól dolgozhatsz vele. Onnantól kezelheted.

Mi lenne, ha megengednèd magadnak, hogy ránèzz?

Hogyan ne fèljek? Kèrdezheted. Tudnod kell, hogy meg tudsz birkózni mindennel. Hogy kèpes vagy legyőzni. Igazából amikor a fèlelmedet legyőzöd, magadat győzöd le. Az ellenállásodat, a tagadásodat. A görcsöt, ami rettegèsben tart.

Ránèznèl arra, hogy mit tehetsz, hogy a fèlelem megszűnjön? Írd le, hogy mitől fèlsz. Írd le, hogy mièrt fèlsz. Írd le, hogy milyen lèpèseket tehetnèl. Gyere ki a fèlelem energiájából, ès lèpj be a tudatosság, a teremtès energiájába.

Bejelentkezés konzultációra,a blokk oldásra kapcsolatok menüpontban található elèrhetősègeken tudsz.

Veres Edit