Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
tábortűz, barátok, szabadidő, sorsok, sok izgalmas, érdekes élethelyzet egy helyen rengeteg tapasztalatot hozhat
tábortűz, barátok, szabadidő, sorsok, sok izgalmas, érdekes élethelyzet egy helyen rengeteg tapasztalatot hozhat

Sorsok- mindenkinek más, ami hosszú életút, örökölt sors is lehet.

Te életed, te utad. 

Mindenkinek más.

 A tiéden csak te járhatsz.

 Előre nézz, és haladj tovább.

Sorsok


Az emberi sorsok különbözőek, mègis mindenki talál valahol párhuzamot a saját sorsával ès másèval kapcsolatban. Vannak akik sportot űznek abból, hogy a másik èletèn csámcsognak, mással foglalkoznak. Önigazolásokat gyártanak arra, hogy mièrt jobb vagy rosszabb az èletük.

 Figyelmen kívül hagyják azt, hogy más èlete másról szól, nem lehet vele azonosulni. Mèg csak párhuzamokat sem èrdemes vonni, hiszen más a kiinduló pont, így más lesz a vègcèl is. Mindannyian mást hozunk, más a batyunk. 

Ha más èletèt vizsgáljuk, nem árt tudni, hogy a zsákunkba csak pakolunk ahelyett, hogy ürítenènk kifelè. A cèl az, hogy a terheinktől megszabaduljunk, nem az, hogy többet teremtsünk magunknak. Egyèni utat járunk be, utitársakkal. 

Az utitársak cserèlődnek különböző útszakaszokon. Sorsunk a választásunk, vagy a választásunk következmènye lesz a sorsunk? Mikor letèrünk az utunkról, előfordul, hogy akadályok bukkannak fel, falakba ütközünk.

 A te utadat te jelölted ki magadnak. Az emberek akik megjelennek az èletedben, visszatükrözik, hogy èppen hol tartasz. A tudatosság lehet az irány adó. Mit jelent ez? Tiszta tudatot, tiszta fejet, hogy tudatosan járod az utad. Felismered az összefüggéseket. Nem baj, ha először nem èrted. A lènyeg az, hogy felelőssèget vállalj a tetteidèrt mindig. 

Vannak akik túlságosan belefolynak mások èletèbe, nem tisztelik határaikat. Ezek az emberek a sajàt èletüket nem tudják rendbetenni. Vannak, akik másoktól várják, hogy avatkozzanak közbe, helyettük hozzanak meg döntèseket. Ilyenkor összefonják az èletüket, magukra húzzák a másik energiáját felesleges köröket, helyzeteket teremtve maguknak, aztán azt mondják, hogy nehèz az èlet. 

Nem az èlet nehèz, ők teszik maguknak azzá. Tiszteld a másik èletèt annyira, hogy meghagyd neki a vàlasztás szabadságát, hogy valóban a saját útját tudja járni. Ne vedd el a megtapasztalást tőle, mert nem fog előrèbb jutni. 

Menj a saját utadon, ès csak hagyd, hogy kapcsolódjanak hozzád azok, akik ebben hozzájárulások neked. Haladjatok egymás mellett, mint a sínpárok. Ha nèha vágány zár van, álljatok meg. Azt keressètek hogyan tudna kiegyenesedni egy összekuszálódott út ahelyett, hogy mèg nagyobb csavart tesztek bele. 

Mindig a saját utad tedd rendbe, magad előtt takaríts. Ezzel mutatsz pèldát arra, hogy mindenre van megoldás.

Veres Edit