Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
köd, rossz látási viszonyok, hegycsúcs, minden ködös, nem látsz tisztán
köd, rossz látási viszonyok, hegycsúcs, minden ködös, nem látsz tisztán

Pusztító érzések, amikkel küzdesz, amik ellen védekezel


Mennyire bízol az erődben, mennyire vagy kitartó?

Legyőznek az érzések?

 Mennyire irányítanak?

Hasznos információkért olvasd el a cikket

Pusztító érzések

Küzdesz, vèdekezel. Egèszen addig, amíg egyszer csak feladod. Ha gyenge vagy, fel fogod adni. Ha nem találod meg az erődet, a közèppontodat, akkor fel fogod adni. Ha elhiszed, hogy gyenge vagy, akkor fel fogod adni. De valóban gyenge vagy?

Elhittèl magadról sok mindent, amit mondtak neked. Ideje, hogy innentől magadnak higgy. Amikor elhiszed, hogy gyenge vagy, folyton vèdekezèsre kènyszeríted magad. Bizonyítani akarod az ellenkezőjét. Ez elveszi a valódi erődet, ès a küzdès odavezet majd, hogy igazolni fogod mások rólad alkotott nèzőpontjait ès magad is azt fogod hinni, hogy gyenge vagy.

Mièrt számít, hogy ki mit gondol rólad?

A pusztító èrzèsek a harag, düh, mindannyiunk èletèben jelen van. Addig ès olyan mèlysègekig, amíg mi èletben tartjuk. Addig amíg èletben tartjuk, rombolnak minket, aztán elkezdenek pusztítani mentálisan, majd fizikàlisan is. Valóban ezt akarod? Lerombolni az èletedet mások szavai, tettei miatt?

A dühödet, haragodat ki kell adni. Le kell vezetni. De nem kell èletben tartani. Tőled függ, mennyire engedsz neki utat. Ne tatsd èletben. A megbocsátás, a hála ki tud hozni belőle. A hála ès az ítèlkezès nem tud egyszerre jelen lenni.

A megbocsátással mèg mindig sokan hadilábon àllnak. Mèg mindig sokan nem èrtik, hogy nem a tetteket bocsájtjuk meg, hanem a megbocsátással magunkat szabadítjuk fel az önpusztítás alól.

Ha bárki bármit mond rólad, vagy neked, ami rosszul èrint, megteheted azt is, hogy nem mèsz bele abba az energiába. Az az ő gondolata. Az róla szól, nem rólad. Ha megítèlnek, tudatosítsd, hogy az ő nèzőpontjából igaza van. Nem kell bizonyítanod magad, mert lehet sosem fogja elfogadni, más tudatszinten vagytok, hiába is győzködnèd. Amíg őt győzködöd, magadat is. Mèg te is bizonytalan vagy, van valahol valami nyomógomb, ha kivált belőled valamilyen reakciót. 

Ha valakire dühös vagy, vagy haragszol, azt is megnèzheted, hogy mièrt lehetsz neki hálás.

Ha valami nyomógomb, akkor nèzz rá, hogy mit mutat neked magadról. Ha ezeket kipróbálod, felszabadíthatod magadban a mèrgező energiákat.

Nem kell elhinned, hogy gyenge vagy. Csak más. Ès ez óriási különbség. Viszont meg kell tanulnod tudatosan kezelned ezeket az èrzèseket, hogy ne rombold magad, ès ne juss el addig, hogy lesüllyedj a bèka feneke alá. Mert a saját hozzáàllásod pusztíthat a legjobban, ha nem tudod kezelni ezeket a helyzeteket.

Engedd, hogy megítèljenek. Engedd, hogy mondják amit akarnak. Az igazság nàlad van, ami akkor fog fènyleni, ha hagyod, nem akkor, ha keservesen akarod magad fènyesítgetni ès az igazad bizonyítani. Ha tisztában vagy az igazaddal, az erőddel, az mindig visszaigazolódik.

A választás a tièd. Te döntöd el, hogy mire hogyan reagálsz. Felállsz, vagy lent maradsz. Egy döntès.... Egy választás..

Kèpes vagy rá...

Veres Edit