Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
Mosolyogva is  lehet
Mosolyogva is lehet

Rólam

A cikkben magamról írtam, arról, hogy hogyan és miként jutottam a képességeimhez, és miért, hogyan tudok neked segíteni abban, hogy túljuss a "kudarcaidon",  "nehézségeiden", amit az önbizalomhiányodnak, önértékelési problémáidnak, önmagadról alkotott képed következményeként éltél meg.

Segítek neked leküzdeni az önbizalomhiányod, önértékelési problémáidat, önbecsülési problémáidat.

Ha többet szeretnél rólam tudni, megismernél jobban, olvasd el a cikket.

Veres Edit vagyok Reinkarnációs terapeuta, Life Coach, Access Cousciousness testkezelő, Energetikai gyógyító, Örömmentor, Tisztán érző, Életút elemző, Életvezetési tanácsadó, Angyal kommunikátor amihez tarot kártyákat és egyéb kártyákat is igénybe veszek. Ezeket a módszereket, eszközöket arra használom, hogy segítsek magadra találni, hogy hinni tudj magadban, a képességeidben.

Két lány gyermekem van. Vácon születtem és ott is élek. Gyermekkorom óta érzem, hogy fontosak nekem az emberek, és észrevettem, hogy figyelem az érzéseiket. Akkor még nem tudtam, hogy ez a tisztán érző képességem miatt van.

Gyerekkorom tele volt nehézségekkel, fájdalmakkal, tragédiákkal, amiket borzalomnak, fájdalmasnak éltem meg. Úgy éreztem kirekesztett vagyok. A szégyen, a keserűség és a bánat volt a jellemző a mindennapjaimban. Ismerem azokat az érzéseket amikkel hozzám fordulnak az emberek. 

Tudom milyen érzés az, amikor nincs önbizalmad, nem értékeled magad sokra, és torz az énképed.

Mindig is kerestem a válaszokat a miértekre, a hogyanokra, és azt éreztem, kell, hogy legyen még valami plussz.

Pszichológus szerettem volna lenni, hogy minél több embernek segíthessek, hogy megismerhessem az emberi lélek rejtelmeit. Sajnos családi hátterem, a körülményeim miatt nem volt lehetséges azzá válnom.

Azt vettem észre, hogy egyre többen keresnek meg, fordulnak hozzám, kérik a segítségem. Feltűnt, hogy nem volt olyan életterület amit ne éltem volna át. A hozott képességeim, előző életbeli tapasztalataim, szépen lassan kezdtek megjelenni. Angyali üzeneteket kezdtem el közvetíteni, lehozni és eljuttatni minél több emberhez, különböző platformokon.

A cigánykártyához különös kötődésem van, ami 12 évesen nyilvánult meg először. A mai napig azt a kártyát használom, amit akkor vettem. A cigány kártya csak a kezdet volt. Ez hozta magával a tarot-t és a különböző segítő, iránymutató kártyákat. Szándékosan nem használom a jóskártya kifejezést, mert nem szeretem. Nem jósolok. Irányt mutatok, blokkot oldok, teret tisztítok a kártyák segítségével.

Az égi üzenetek, kártyák után megjelent a gyógyítás is az életemben, amit egyénileg kifejlesztett módszerrel, - mindig hozzá tanulva különböző technikákat - tökéletesítettem, egyedivé tettem, ügyelve arra, hogy megőrizzem a sok technika között önmagamat és azt a hozott tudást, gyógyítást ami az enyém.

Fontos itt megjegyezni, hogy ezek a gyógyítások soha nem helyettesítik vagy válthatják ki az orvosi kezeléseket. Kiegészíthetik egymást. Mindig arra törekedtem, hogy minél többet tudjak nyújtani, több mindennel tudjak segíteni.

Így találkoztam a Theta Healinggel, az Access Consciousness testkezeléseivel, amiből már 12 kezelésnek a testkezlője vagyok. Tanultam számmisztikát, angyal fehér mágiát is.
Trenszcendentális reinkarnációs előzőéletes utaztatást is megtanultam, amivel Reinkarnációs terapeutaként előző életbe utaztatok, hogy a régi sérülések, blokkok oldódni tudjanak itt a jelenben. Akasa krónikából leolvasással is segítek, a személyes krónikád megnyitásával hozom le az információt a számodra. Mivel nem mindenki nyitott az okkult tudományokra, így lettem Life Coach, hogy azoknak az embereknek is segíthessek, akiktől a spiritualitás távol áll.

Minden nehézség és tragédia ellenére sosem veszítettem el a nevetés és az öröm csodás áldását, a humoromat, azt a képességet, amit áldásnak élek meg. Az örömöt integrálom be a fájdalomba, és ezt is adom tovább. Megmutatom az embereknek, hogyan lehet minden  nehézség ellenére is örömmel és könnyedén létezni.

Mi az amiben segíteni tudok?

-Felállni bármilyen nehézségből

-Meglátni az élet napos oldalát

- Hinned önmagadban, a képességeidben

 - Megoldani az elakadásaidat, a blokkjaidat

Milyen eszközökkel?

Energetikai gyógyítással/tisztítással

Tarot -, Cigány- és különböző kártyák segítségével iránymutatással

Segítek abban, hogy mindenki kihozza magából a legjobbat és a saját tudásával menjen tovább, merje vállalni önmagát

Önfejlesztés egyedi technikákkal

Angyali útmutatással

Akasa krónikából leolvasással

Előző életbeli reinkarnációs utaztatással

Mikor tudok segíteni?

Amikor úgy döntesz, hogy a szenvedés helyett mást választasz

Amikor hajlandó is vagy tenni magadért

Mivel tudok segíteni?

Life Coaching 

Access Cousciousness testkezelések

Tarot kártya, Cigánykártya, Angyal kártyákkal való elemzés, útmutatás

Számmisztika

Egyedileg kidolgozott energetikai testkezelések (ami nem váltja ki az orvosi kezeléseket)

Angyal kommunikáció

Akasa krónikából leolvasás

Előző életes utaztatás