Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Blog 

Nem repülővel és nem is vonattal utaztam. Transferrel, egy céggel, akik kényelmes buszokkal utasokat szállítanak. Az út 10-12 óra, megvannak az előnyei, és a hátrányai is, mint mindennek.


Azok az emberek akik hosszabb ideje vannak egyedül, nem tudják miért van ez így, és azt sem, hogy honnan fog jönni a társ, mit tehetnének azért, hogy megérkezzen.

Erre van a legnagyobb igény, pedig elmondom mindig, hogy life coach is vagyok, energetikai testkezeléseket is végzek, Lélekgyógyász és tisztánérző is vagyok, és célom az, hogy testileg, szellemileg és lelkileg is segítsek neked jobban lenni, hogy hozzájárulás legyek a jól létedhez. Önbizalommentorként is a feladatomnak tartom, hogy megerősítselek...

Nem kapsz mást, mint amit látsz, akkor sem, ha személyesen találkozunk, és akkor sem, ha azt hiszed én majd megoldom a problémád. Te fogod megoldani a problémáidat nem én. Én csak melletted lehetek, ha kéred.

Miért én?

2023.10.05

Mivel hiteles vagyok, önmagam adom, amihez az is hozzátartozik, hogy vállalom a gondolataimat akkor is, ha valakinek nem tetszik, és meghúzom a határaimat. Erre már nagyon figyelek, mert meg kell, hogy értsék, hogy attól, hogy együtt dolgozunk nem vagyunk barátok. Természetesen van olyan, akivel évek óta együtt dolgozunk, ott szorosabb a kötelék,...

Megkérdezte tőlem sokszor, hogy most dicsekszel vagy panaszkodsz? Hogy kell ezt érteni? Dicsekedni akarsz, hogy mi történt, hogy elbírsz a helyzettel és ezt ismerjék el, vagy panaszkodni akarsz, hogy sajnáljanak?
Van, hogy észre sem veszed, úgy ahogy én sem vettem észre. Most már figyelek erre. Megismertem az energiák mozgását. Már tudom, hogy egy...

A kapcsolat elejèn mèg minden csodàlatos, nem igazàn gondolunk a kèsőbb felmerülhető problèmàkra, èlvezzük a rózsaszín köd hatàsàt. Hajlamosak vagyunk minden bennünk megszólaló csengőt kikapcsolni.