Bejelentkezés emailben vagy telefonon 
online kurzus, laptop, fejhallgató, toll, jegyzetek
online kurzus, laptop, fejhallgató, toll, jegyzetek

Fogadd be önmagad erejét, hogy magabiztosabb legyél, kiegyensúlyozottabb

7 napos online meditációs kurzus

Fogadd be önmagad erejét


Addig amíg ellenállásban vagy, addig amíg nem teremtesz a testeddel együtt, nem leszel nyugodt, nem tudsz manifesztálni, nem tudnak megjelenni életedbe a változások.

Teremteni csak akkor tudsz, ha leföldeled magad, ha a csakráid rendben vannak.

Ezek a meditációk, gyakorlatok, feladatok segítenek abban hogyan teremts a testeddel. Hogyan éld a napjaidat ellenállás nélkül, elfogadással, befogadással. A teljesség érzéséhez elengedhetetlen, hogy kapcsolódni tudjunk önmagunkkal, a tudatunkkal, mindennel. A meditációnak elengedhetetlen szerepe van abban, hogy megteremtsük magunkban az egyensúlyt.

"Mint fent, úgy lent, mint bent, úgy kint.."

Mennyire fáradtál bele az akarásba, az ellenállásba, a bizonyításba, a megfelelésbe, abba, hogy jobbat akarsz, és azt hiszed nem érdemled meg?

Mennyire gondolod azt, hogy bele kell törődnöd mindabba ami történik veled?

Mennyire tudsz lecsendesedni?

Mennyire figyelsz önmagadra, az erődre?

Szinte már feladtad?

Feladtad?

Van olyan lehetőség, ami egyszerűbb, mint gondolnád. Nem kell nagy dologra gondolnod. Napi 15-60 perc ráfordítással a világod megváltozik. Van magadra ennyi időd?

Mit kapsz ettől a 7 meditációtól, online anyagtól?

- magabiztosságot

- kiegyensúlyozottságot

- gyakorlatokat

- meditációkat

- egységet önmagaddal

- egy nyugodtabb, harmonikusabb életet

- a tudatosságodhoz hozzáférést

Ezekben az anyagokban használni fogom a képességeimet, az útmutatásokat amiket fentről kapok, vezettetés által rakom össze a meditációkat.

A képességek használata is erő. Képességeid elfogadása, elismerése is erő. Sokáig én sem vállaltam fel. Aztán ahogy felvállaltam, ahogy használni kezdtem, kezdtek megváltozni a dolgok, a körülményeim. Rád is ez vár, ha beleállsz az erődbe, ha szánsz magadra napi minimum 15 percet, hogy lecsendesedj és figyelj.

Meditàciók, anyagok:

  • 1.
  • kapcsolat teremtès a testeddel, egy földelő meditáció tisztítások arra, hogy kitakarítsd az ellenállásodat.
  • 2.
  • csakratisztító meditáció, összehangoljuk a csakráidat, és rálátást kapsz arra, hogy melyik csakrád van felborulva, és milyen gyakorlatokkal tudod helyreállítani őket, mik azok, amiket tehetsz, hogy a csakráid helyesen működjenek. Tisztításokat kapsz, amikkel ki tudod pucolni a nézőpontjaidat.
  • 3.

Elengedéses meditáció, ami segít elengedni a félelmeidet, a régi programjaidat, mintáidat

  • 4.

Kapcsolattisztító meditáció, megbocsátó meditáció, amivel a megrekedt kapcsolatokat pucolhatod ki, átformálhatod a kapcsolataidat

  • 5.

Teremtő meditáció, egy energiahúzásos meditáció, ami segít abban, hogy könnyebben teremts

  • 6.

Olyan meditáció ami abban segít, hogy lecsendesítsd az elmédet, hogy kapcsolódni tudj a tiszta teremtő térhez, a tiszta tudathoz, ahol a megnyugvás, béke van. Ahonnan minden elérhető.

  • 7.

Egy önmagad erejébe belépő meditáció, hogy mindig vissza tudj térni az erődhöz, hogy egyszer és mindenkorra tudatában legyél annak, hogy mindenre képes vagy.


AJÁNDÉKBA KAPSZ EGY 1 ÓRÁS VIDEÓT:


- ELENGEDNI AZ ELENGEDHETETLENT címmel.

Az anyagokat emailben kapod / hanganyag, + írott anyag kiegészítés /

A 7 meditáció csak 18.000 forint, amit a 63600904-10904929 számlaszámra vagy PayPalon keresztül 19.000 forint a plusz felmerülő költségek miatt, a kebado@gmail.com email címen rendezheted, Revoluton a 06304807131-es telefonszámon.

Jelentkezés a kebado@gmail.com email címen

Bármilyen egyéb kérdés merülne fel, az oldalon található kapcsolatok menüpontban feltüntett elérhetőségek bármelyikén feltehető

Veres Edit