Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Átértékeltem a dolgokat

2024.03.06
Az elmúlt időszakban sok mindent átértékeltem az életemben. Sokszor előfordult, hogy  amiről azt hittem működik, kiderült, hogy már idejét múlta, újra gondoltam a lehetőségeket,  a tenni valókat, a kapcsolataimat, és azt is, hogy hogyan szeretném működtetni a vállalkozásomat.


Voltak meggyőződéseim, és felismertem, hogy vannak élethelyzetek amiken változtatnom kell.

Mindenkinek meg kellene állnia néha, és ránézni, hogy mennyire járható az az út amin éppen halad.


Elengedtem olyan kapcsolatokat, amikről azt gondoltam barátságok, amikről azt hittem kölcsönös az egymásrafigyelés, a szeretet. Felismertem, hogy nem így van. Minden kapcsolatot ahol félre ismertek, vagy én félreismertem embereket, azt megszakítottam, lezártam. 
Befejeztem, hogy magam méregessem másokhoz, vagy, hogy valakit is meg akarjak győzni arról, hogy amit csinálok, azt jól csinálom, és kiváló szakember vagyok a magam területén, hiszen több, mint tíz évem benne, és folyamatosan fejlesztem magam, hogy még jobb legyek, még többet adhassak. 


Mindenki érzi, ha többre vágyik, és elérkezik az idő a minőségi változáshoz. Amikor nem állnak az ember háta mögött, nincs aki előre tolja, akkor nem könnyű a helyzete, de nem lehetetlen. A kihívás pont abban van, hogy a saját erejére, a saját képességeire, tudására kell támaszkodnia. Ez nem megy hit nélkül. 


Közel húszezer ember követ Facebookon a Lélek- Szellem- Gondolat oldalamon,  amit egyedül építettem fel és amire büszke vagyok. A Tiktokon több, mint háromezerötszáz ember,  és a privát Facebook oldalamon is a követőim száma meghaladja a háromezer főt. Tudom, hogy jól csinálom amit csinálok. És ez a biztos hit ami folyamatosan motivál, lelkesít és arra ösztönöz, hogy tovább tegyem a dolgom.


Workshopokat is tervezek, online vagy személyesen, attól függően mire van igény. 


A tudásnak ára van, amit megfizettem és meg is fogok fizetni. 


A tudás az amit nem lehet elvenni az embertől, de ha az ember jól használja a tudását, megossza másokkal, még többet kap belőle.


Minél többet tudsz, annál többet adsz. Minél többet adsz, annál többet kapsz. Ha a szándékod tiszta, mások is megérzik.

Nincs szükség olyan kapcsolatokra amik felszínesek, amik lehúznak. Tartalmas, lélekemelő kapcsolatok azok amik építenek. Éppen ezért csak olyan emberekkel tartok már kapcsolatot, akik engem is emelnek, építenek. Annyit adok amennyit kapok, mert az egyensúly csakis így tartható fent. 


Nem engedem, hogy bárki is lehúzzon, vagy rabolja az energiámat. Nem dolgozom olyan emberekkel akik mindent ingyent akarnak. Megértem, hogy nehéz, hogy néha nincs pénz, semmi sincs. Voltam ilyen helyzetben. Felálltam. Nagyon kevés állt mellettem. Volt, hogy senki. Megcsináltam. Ezért is tartom magam hiteles embernek.  


Bárkinek segítek, aki hajlandó megfizetni a munkám, tiszteli a tudásom, az időm, az energiám amit beleteszek a munkámba.

Sokan azt hiszik, hogy azért mert kedves vagyok, már barátok vagyunk, és üzenetben rámzúdítják a problémájukat, és ingyen várnak segítséget.  A barátság nem itt kezdődik.  Én majd eldöntöm kinek miért és hogyan segítek. 


Megvannak a határaim, és mindenkinek azt javaslom, hogy húzza meg a sajátját.


Az életemben meghozott döntések nem voltak mindig helyesek, lehetett volna máshogy csinálni. Viszont már tudom, hogy innentől hogyan csináljam. 


Ha nem érzem a tiszteletet, az elismerést, akkor tőlem se jár a másiknak. Lehet ezek durva szavak. Lehet nem is tetszik sok embernek.

Nem is kell, hogy  tetszen. Az kell, hogy aki engem választ mentorának, vagy konzulensének, az haladjon az életével, fel tudjon állni lehetetlen helyzetekből. Ezért mindent meg is fogok tenni, és csak ez számít. Azt vállaltam, és azért jöttem, hogy megmutassam hogy van kiút. Nekem is volt, neked is lesz.  Viszont ezért tenni kell, és megfizetni az árát.


Veres Edit