Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Miért én?

2023.10.05
hitelesség jegyében, szemüvegben, fülig érő szájjal, mosolyogva dolgozunk minden kliensemmel
hitelesség jegyében, szemüvegben, fülig érő szájjal, mosolyogva dolgozunk minden kliensemmel
Amikor megkeresnek engem, hogy segítsek, vagy megkérdezik tudok-e segíteni, mindig az a fő indok amiért engem választanak, hogy hitelesnek tartanak, aminek én nagyon örülök. hiszen ez volt a célom.


Mivel hiteles vagyok, önmagam adom, amihez az is hozzátartozik, hogy vállalom a gondolataimat akkor is, ha valakinek nem tetszik, és meghúzom a határaimat. Erre már nagyon figyelek, mert meg kell, hogy értsék, hogy attól, hogy együtt dolgozunk nem vagyunk barátok. Természetesen van olyan, akivel évek óta együtt dolgozunk, ott szorosabb a kötelék, de még arra sem lehet mondani, hogy barátság. Az én feladatom az, hogy támogassam, segítsem aki hozzám fordul, éppen ezért vannak határok amiket nem lépünk át. 


Volt rá példa, hogy valaki átesett a ló túloldalára, és folyton hívott, nem számított neki, hogy hétvége vagy este van. Visszaélt azzal, hogy jóban vagyunk, és azt gondolta, hogy belefér, hogy csak felhív és elmondja az éppen aktuális problémáját.
Nem fér bele. 


Mégis akkor miért? Miért éri meg engem választani?
Minden önfényezés nélkül egyszerűen azért, mert több mint 10 éve járok a tudatosság útján, nincs kamu, azt kapod amit látsz, nem árulok zsákbamacskát, az élettapasztalatom, a képességeim és amiket mind megtanultam azok a hozzámfordulók életében már eddig is hatalmas változásokat hoztak. Folyamatosan fejlesztem magam, hogy többet tudjak adni. 


Van, hogy nyers vagyok, amikor annak helye van. Előfordul, hogy nehezen emészthető amiket mondok, mert nem vagyok abban partner, hogy megtámogassam a problémát. 


Aki engem választ, részesül jókedvben, sok nevetésben, és sírásban is, de ez így van jól. Van egy poén,hogy nem ajánlom magam gyenge idegzetűeknek, de aki belevág a velem való közös munkába, megedződik, fényesre csiszolódik.


Ha készen állsz a velem való munkára, ha valós változást szeretnél, várlak szeretettel.


Edit