Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Az életem az üzletem, az üzletem az életem

2023.01.12
szeretem a könyveimet, szeretek könyvek között lenni, napi szinten a munkám, az életem részei
szeretem a könyveimet, szeretek könyvek között lenni, napi szinten a munkám, az életem részei
Az életem az üzletem, az üzletem az életem. 

Ezt a mondatot, amikor kezdtem az access eszközeivel megismerkedni, workshopokon, akkor hallottam először Simone Milassastól. Ezután megvettem két üzleti könyvét is, ami teljesen màs nézőpontból mutatta meg a pénzt, az anyagiakkal való kapcsolatot, és a zsigereimben éreztem a mondat igazsàgàt. 


Amikor elköteleződtem az életem mellett, és letettem a voksom a tudatosság mellett, a fejlődés mellett, akkor sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne jól csinàlni, egyàltalàn kell-e azzal foglalkozni, hogy jól csinàljam. 


Simone könyve, workshopja utàn mintha àtkapcsoltak volna valamit a fejemben. Megértettem, hogy az én életem valóban az üzletemről is szól, hiszen 0-24 óràban úgy élek, hogy az üzlet, és  amit teszek, benne van az életemben, része a gondolataimnak, hiszen sokszor előfordul, hogy amikor talàlkozom emberekkel, és beszélgetni kezdünk, megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom. 


Emlékszem mielőtt vettem egy nagy levegőt és elkezdtem élni, tenni, csinàlni a munkàm, azon gondolkodtam, hogy mi lehetne az, ami örömmel töltene el, amivel màsoknak segíthetek is, és meg is tudok belőle élni. Szépen lassan kialakult, jöttek a lehetőségek, én pedig éltem velük. Képeztem magam, jelentkeztem tanfolyamokra, akkor is, ha nem tudtam hogyan, miből fizetem ki őket. Aztàn az égieknek, az univerzumnak csak ennyi kellett. Mindig megkaptam azt a pénzt valamilyen módon amiből ki tudtam fizetni amit/amennyit kellett. Ez màr előre egy bizonyíték volt szàmomra, egy visszaigazolàs, hogy működik amit én magam is àt szeretnék adni. Hiteles volt az egész. 


Amikor emberekkel összetalàlkozom valahol, elkerülhetetlen, hogy beszéljünk azokról a dolgokról amikkel foglalkozom. Sokszor megàllítanak, elmesélik, hogy milyen pozitív vàltozàsok vannak az életükben mióta velem dolgoztak, vagy dolgoznak. Ezeknek a visszaigazolàsoknak nagyon örülök, mert bizonyítja, hogy mennyire hatékonyak ezek a testkezelések, amikről olvashatsz is a weboldalamon a szolgàltatàs menüpontban. 


Persze mindig jàr az agyam, hogy mit tanulhatnék még, mivel adhatok még többet, így jött a life coaching, a gestalt coahing is évekkel ezelőtt. És mi jöhet még? 


A napom nem telik el anélkül, hogy az üzletem, a vàllalkozàsom ne lenne középpontban. 0-24-ben Veres Edit vagyok mentor, life coach, gestalt coach, lélekgyógyàsz. Úgy élek minden percet. Akkor is, ha éppen nem dolgozom, nyaralok, pihenek. A zsigereimben érzek, és a viselkedésemre, a beszédemre is kihat. Ezt jelenti szàmomra az, hogy az életem az üzletem az üzletem az életem. Hiszen bàrmelyik napszakban adódhat úgy, hogy azonnal coachnak kell lennem, vagy mentornak, vagy lélekgyógyàsznak. Még az is előfordulhat, hogy veled is talàlkozom, akàr vàratlanul is, akkor majd te is làtni fogod, hogy nekem ez mennyire fontos.