Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Kinek írok, kinek segítek, kihez szólok?

2023.01.16
azon dolgozom, hogy még több embernek segítsek, viszont csak olyanokkal vagyok hajlandó személyesen is dolgozni, akik akarják a változást
azon dolgozom, hogy még több embernek segítsek, viszont csak olyanokkal vagyok hajlandó személyesen is dolgozni, akik akarják a változást
Azt mondjàk, ha nem tudod a célközönséged, és ha mindenkinek írsz, akkor nem írsz senkinek. Néha azt érzem van benne igazság. Néha előfordul, hogy azt érzem nem jut el az íràsom a megfelelő helyre.


Màr gyermekkoromban is megmentő akartam lenni, és annak rendje és módja szerint mindig visszaütött ràm. Mivel vàgytam a szeretetre, mindenkit szeretni akartam. Nem tudtam még, hogy ez nem úgy működik ahogy akkor hittem. Mindig azt éreztem, hogy kihasznàlnak, aztàn kinevetnek. Nem volt semmilyen téren sem felhőtlen a gyerekkorom. Valljuk be, kevés embernek az. 


Sok idő volt, mire màshogy kezdtem el gondolkodni. 20 éves voltam amikor komolyabban az önfejlesztés felé fordultam bugdàcsolva. Nem tudtam hogyan kezdjem, csak azt, hogy valamin vàltoztatni kell, mert meguntam a csalódàsokat. Hosszú út volt, amíg a szenvedésből, önsajnàlatból àtvàltottam a tudatosságra, és megértettem, hogy én is felelős vagyok azért ami velem történik vagy történt, hogy mindent én engedtem meg. 


A tudatosság mindent magàba foglal, nincs jó vagy rossz, megélések, hozzààllàsok vannak. Nem mérte szűkmarkúan az élet a pofonokat, amikre szükségem volt, hogy az lehessek aki vagyok. Hogy felvàllaljam, a szeretet hírnöke vagyok, hogy én magam vagyok az öröm, és a jelenlétem gyógyító erejű. Most màr ki merem mondani, hogy égi küldött vagyok, ès azért születtem, hogy megmutassam, mindenből van kiút, és minden helyzetből fel lehet àllni. Velem vannak az angyalok, az Isten, és ha ők velem vannak, nem szàmít, hogy ki van ellenem. Volt, hogy furcsàn néztek ràm, megkérdőjelezték a tudàsomat, amit kapok adott helyzetekben arra, hogyan gyógyítsam a lelket vagy a testet. 


Sokszor magam is kishitű voltam, de kértem jeleket és kaptam megerősítéseket, amik a kétségeimet eltörölték. 


Azoknak írok és azokhoz szólok, akik nyitottak egy magasabb minőségre, akik nyitottak arra, hogy angyali segítséggel tegyenek magukért. Hiszen akiknek füle van, azok meghalljàk. 

Azokhoz szólok akik hajlandóak, szeretnének màs minőségben élni. 

Azoknak segítek, akik nekem is segítenek, hozzàjàrulnak ahhoz, hogy az én életem is jobb legyen. Jézus a tanítàsaiért nem kért semmit, kapott sokszor szàllàst, ételt, szeretetet. A mai vilàgban ahhoz, hogy a segítőknek legyen ételük, szàllàsuk, azért pénzt kapnak, hogy meg tudjanak élni. Bàrki akit ismerek és tanít, gyógyít vagy bàrmi màssal foglalkozik, rengeteget tanult, hogy adhasson, ami szintén pénzbe került. Eleinte nekem nehéz volt pénzt kérnem, de egy ideje mindent feladtam és ez lett az életem, így meg kellett vívnom magamban a csatàt a pénz kérdéssel, de sikerült. Az sem véletlen, hogy kilàtàstalan anyagi helyzetekből is felàlltam. Soha nem egyedül, mindig az égi segítőim vezettek, terelgettek és teszik ezt most is. Ezért tudtam elvégezni rengeteg tanfolyamot, tanultam sokat, hogy meg tudjam mutatni mindennek a màsik oldalàt. Az is igaz, hogy amit màr tudsz, azok jönnek szembe veled, ismétlésképpen. Mert a tudàs benned van, csak elő kell venned, el kell ismerned. 


Azoknak írok, akik érzik az energiàm, akik újrakezdők, akik a szeretet teréből akarnak működni, akik nem adjàk fel, akik haladni akarnak a szàmukra kijelölt úton. Akik szeretik a humort, akik meríteni tudnak az erőmből, akik elhiszik, hogy képesek rà. Írtam egy cikket a weboldalamra Rólam címmel, amiben leírtam miken mentem keresztül amíg idàig eljutottam. Ha gondolod olvasd el, és ha szeretnél velem dolgozni, szeretnéd, hogy a mentorod legyek, szeretettel vàrlak. Hogy hogyan tudod felvenni velem a kapcsolatot, és milyen lehetőségeid vannak, vagy mi az a mentorprogram, ezekről is a weboldalamon talàlsz részleteket. 


Szeretettel 

Veres Edit