Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Nincs álszentség

2023.11.10
mindig mosolyogva várok mindenkit
mindig mosolyogva várok mindenkit
Mutatok valamit ami egy csali, ami miatt azt hiszed ha velem dolgozol megfogtad az Isten lábát, és innentől tökéletes lesz az életed.


Ki kell ábrándítsalak. 

Nem kapsz mást, mint amit látsz, akkor sem, ha személyesen találkozunk, és akkor sem, ha azt hiszed én majd megoldom a problémád. Te fogod megoldani a problémáidat nem én. Én csak melletted lehetek, ha kéred. 


Volt idő, amikor mindent megtettem volna azért, hogy minél több ügyfelem legyen, versenyeztem más emberekkel. Már nem teszem, mert a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mennyire leértékeltem olyankor magam. Már kizárok minden versenyt, nincs a világomban. 


Az a kérdés azèrt néha foglalkoztat, hogy ha közel 17.000 ember követ, és a követők száma napról, napra nő, akkor hogy lehet az, hogy hónapokra előre nincs  betelve a határidő naplóm. 

 
Vannak emberek, akik visszaélnek a közvetlenségemmel, amit néha nem tudok hova tenni, mert én nem jogosítottam fel senkit erre. Nem vagyunk bizalmi viszonyban, és a határaimat meghúztam, és meg is fogom. Nem vagyok senki drágája. senki Editkéje.


Mindent megteszek a legjobb tudásom szerint azokért akik hozzám fordulnak, de ennyi és nem több. 


Nem áll mögöttem több fős háttér csapat és nem is ez a szándékom. Egyszerűen, szerényen, közvetlenül adom át a tudásom. Nem szándékozom stadionokat megtölteni, egyénileg szeretnék továbbra is foglalkozni emberekkel. 


A célom az, hogy hozzámfordulj, hogy tudjak segíteni és ennek megfizesd az árát, az időmet, azt amit adok, és azért, mert te is abba fektetsz energiát amiért fizetsz. Mondhatod, hogy ez nem így van, de ha végig gondolod rájössz,hogy aminek megfizeted az árát, azt sokkal jobban értékeled. Büszke leszel magadra, és tudod,hogy más minőségű szolgáltatást kapsz a pénzedért, mert megérdemled.


Miért gondolják azt sokan, hogy ha rámírnak,hogy nincs pénzük, akkor segíteni fogok?
Megtehetném. Néha meg is teszem. De az rajtad nem segít, mert nem fogod komolyan venni. Tudom, én is voltam így, de soha nem írtam senkire, hogy ingyen konzultációt kérjek. Mindig megfizettem az árát, ha azt éreztem segíteni tud nekem.


Nem vagyok álszent, ezért írom ezt most le,  mivel tudom milyen az, amikor nincs pénzed, mert nekem se volt, ezért már nem hat meg. 


Mindig figyelem az írásaimhoz a hozzászólásokat, látom ki az aki évek óta ugyan ott tart.  Azon nem segít az ingyen konzultáció,  mert eddig sem segített. 


Én teszem a dolgom. Nem álszentség elkérni a munkámért a pénzt. Ma már tudom. Sokáig hittem, régi programok, eskük, blokkok miatt, hogy egy segítő nem kérhet pénz. Olvasok nagy szavakat emberektől, hogy ingyen segítenek, mert nem lehet a segítségért kérni pénzt, mert a tudást Isten adta. Ez akár igaz is lehet,  de hiányos a történet. Az kimarad a sztoriból, hogy mennyi idő, energia és pénz van benne, amit beletettem. 


Olyat is írtak nekem, hogy inkább menjél el dolgozni. A megkeseredett emberek szoktak ilyet írni. Kérem szépen ez is munka. Hosszú évek önfejlesztése, tanulás van mögötte, és 0-24-ben ez a munkám. Ha nem kérnék érte pénzt, akkor miből élnék?
A boltba bemész, mit viszel haza ingyen?? Mindenhol fizetsz. A fejlődésednek is ára van. Fizetned kell érte. Ha nem nekem,  akkor másnak. 


Már nem hatnak rám lelki szonettek. Vannak ingyenes anyagaim, posztjaim, írásaim,  itt a weboldalon is. 


Őszintén írom, hogy én is fizettem, neked is fizetned kell. Az időmet, a munkámat. Nem könnyű feladat segítőnek lenni. mert nekem is folyton fejlesztenem kell magam. Azért kaptam a tudásom, hogy megosszam veled. Az ingyenes anyagaimat sok helyen megtalálod. Ha egyéni konzultációt szeretnél, annak ára van, amit már el is kérek, hiszen tudom az értékeimet, és a megéleseim, a saját tapasztalataim, az aki vagyok, fel is jogosít rá.


Nem vagyok álszent, ember vagyok, aki sok mindent megtett azért, hogy hitelesen tudjon neked segíteni, amit meg is teszek.


Tiszteljük egymást annyira, hogy odafigyelünk a magunk és a másik értékeire. határaira.


"Add meg mindenkinek ami jár" 


Nyílt kártyákkal játszom,  nincs zsákbamacska, nincs máz. Vagyok én, és vagy te. Ha engem választasz, akkor segítek neked, ha értékeled a munkámat.


Szeretettel

Veres Edit