Bejelentkezés emailben vagy telefonon 

Szeretem, eggyé tudok válni a kártyával

2022.11.05
éppen éves elemzéseket készítek
éppen éves elemzéseket készítek

Szeretem és eggyé tudok válni a kártyával


Amikor elemzést csinàlok, akkor jelen vagyok, mégsem én irànyítom ami történik. 


Minden elemzés előtt kérek égi segítséget, meghívom a segítő angyalokat, és úgy csatlakozom egy magasabb szféràhoz, hogy csak a valódi dolgokat mondjam, és kérem, hogy ne befolyàsoljon az egóm, hogy úgy tudjak elemzést készíteni, vagy a velem szemben ülő embernek úgy tudjak informàciót àtadni, hogy ne én legyek benne. 


Eleinte nem volt egyszerű, mert nem mindig hagytam, hogy vezessenek, nehezen engedtem el a kontrollt és adtam àt az irànyítàst (csak megsúgom, hogy ha nem akarod àtadni az irànyítàst az égieknek, félsz elengedni a kontrollt, akkor az ősbizalommal és a halàlfélelemmel is dolgod van), aztàn megdolgoztam, mert ez az utam. 


Ezért NINCS BENNEM KÉRDÉS azzal kapcsolatban, hogy valós, igaz-e ami rajtam keresztül érkezik akàrmilyen formàban az égiektől. 


Az elemzés, ahogy én csinàlom nem jóslàs. Velem màs a munka. Tudom, mert voltam magam is jósnàl, tudok különbséget tenni elemzés és jóslàs között. 


Csak biztatni tudlak, hogy merd bevàllalni. Semmi ördögtőlvaló nincs benne, és hülyét kapok attól amikor azt hallom "Isten ellenes". Hogyan lehetne az, ha fentről jön az információ. 


Én a Fénnyel és szeretettel dolgozom, tudok különbséget tenni, hogy honnan nyomják àt az információt. 


Nyugodtan legyél kivàncsi, vàllald be, légy nyitott. Az információk segíteni fognak, ha nem forgatod ki a szavakat, ha nem húzod fixen helyzetekre, emberekre amit hallasz. Csak engedd be az információkat, fogadd, és amikor helye lesz az életedben, akkor jószolgàlatot fog tenni. 


Veres Edit